SOS-NAGYON FONTOS! Hull a hó. Már előre látom, hogy ennek mozsdatás lesz a vége. Segítséget kérnék tőletek a magam és a barátnőm nevében, hogyan akadályozzuk meg, hogy megmozsdassanak?
Szerintem nincs gykn olyan témakör, ahol Saten nem szólt volna hozzá jópár kérdéshez :D
Egyébként... Idősebbnek gondoltalak, Saten... Mondjuk ez pozitív, hiszen tulajdonképpen értelmesebb vagy az átlagnál!
Najó, hagyjuk Saten istenítését, mert még a végén világuralomra tör a Reptoidokkal és fújhatjuk...
Tessa
Stomp Dániel, engem ezek a Reptoidok már szörnyen érdekelnek, mindig csak az invázióról hallok, semmi Reptoid-bulvár, vagy ilyesmi :D
Saten... én a válaszaid alapján olyan 30 körülinek néztelek, kép alapján... 16-18?
Tessa
Örülj neki, hogy idősebbnek néznek :D Egyébként szomorú, de ritka a mi korosztályunkban az értelmes ember... Viszont gyakoriak az írástudatlanok, az értelmi csökkentek és a Reptoid-fanok :D
Tessa
Tessa, ha gondolod, szólj hozzá ehhez, igyekeztem racionalitást vinni a dologba. Várom a hozzászólásaidat! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Saten, nekem nem akart betöltődni a kép Rólad a linkről. Hogyan férhetek hozzá? Most már engem is érdekel a búrád. :D
Mosdatás lesz az.
Amúgy meg rúgjátok nyakon őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!