SOS-NAGYON FONTOS! Hull a hó. Már előre látom, hogy ennek mozsdatás lesz a vége. Segítséget kérnék tőletek a magam és a barátnőm nevében, hogyan akadályozzuk meg, hogy megmozsdassanak?
Figyelt kérdés
Az osztályban a fiúk alig várták a havat, gondolván, hogy tömegmozsdatás lesz, de mi nagyon megszeretnénk szabadulni ettől...hogyan lenne ez lehetséges?2010. dec. 12. 12:36
21/51 Saten ҉ válasza:
Tudod nagy a hó lassan ér át :P
23/51 Saten ҉ válasza:
Na ezt pipáld le :D hamarabb válaszoltam mint ahogy te kérdeztél
24/51 Ikszdé xD válasza:
Nem értem...na nem baj átbütykölöm xD
25/51 Saten ҉ válasza:
Oks aztán félkor úgyis megyek edzeni :P
26/51 Ikszdé xD válasza:
Hogy a francba lehet valaki ilyen jóképű...én ezt nem értem...rem egyszer megszán egy ilyennel az Isten
27/51 anonim válasza:
Na, Saten, most már tudom, ki vagy! :D
(Második válaszoló)
28/51 Saten ҉ válasza:
Nem vagyok azért annyira jóképű :D na jó mégis :) csak jók a képek vannak itt fent rosszabbul sikerültek is... de merre is laksz? ha valahol közel akkor megbeszélhetnénk egy találkozót :P
29/51 Saten ҉ válasza:
14:09 csak nem ismersz személyesen? :D
30/51 Ikszdé xD válasza:
Románia...:((( Szatmárnémeti :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!