Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetne több önbizalmam...

Hogyan lehetne több önbizalmam, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy lehetne több önbizalmam. Igazából az a gond én se tudom mit érzek :S Nem szeretek idegen emberekkel beszélni utálom ha néznek de belül van 1 érzésem hogy meg kell mutatnom mit tudok.. de mikor arra kerül a sor hogy megtegyem félek és inkább hanyagolom:S csomó dologgal foglalkozok: deszkázok, szaltók freestyle rap stb..akármibe belekezdek jól megy.. de mégsem vagyok elégedett magammal/nem hiszek magamba. Mit tehetnék hogy bátrabb legyek? 15/F
2010. dec. 11. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

nem vagy maximalista véletlenül?

én se hiszem el soha, hogy valami (pl. egy vizsga) sikerülni fog, aztán ha sikerül is, rögtön azt hiszem hogy szerencsém volt :) De ez szerintem nem annyira az önbizalmon múlik, mert pl. táncolok és fellépések előtt sosem izgulok, ki merek állni emberek elé (kivéve ha beszélni kell azt nem szeretem...).

Szerintem mondogasd minden nap magadnak, hogy húú milyen sok önbizalmam van :D Időval csak elhiszed. Vagy egy oylan ehlyre, amit minden reggel látsz (pl. ébresztőóra, tükör, plafon az ágyad fölött :) ) írd ki hogy ez meg ez sikerülni fog :)

15/L

2010. dec. 11. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:

haha, bexartam ennél a résznél

deszkázok, szaltók freestyle rap

én meg kondizok,gitározok ,szaltózok,videózok de baromira nem érzek önbizalmat magamban:( ,mintha te lennél a 2. énXD

17F

2010. dec. 16. 14:08
 3/4 A kérdező kommentje:
jahh meg csinálok még 1 csomó mindent :D
2010. dec. 16. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem csak maximalisták vagytok :) - mint én.

Én oviben 3évesen már hegedültem, néptáncoltam.

Általánosban/kisgimiben matekversenyt nyertem, kémiaverseny/ angolverseny/ versmondóversenyen stbn vettem részt. Zrínyi 17. hely. Szertornáztam, fitt kidre jártam - rundel-spárgát lazán lenyomtam- aztán mazsoretteztem is.

18évesen angol felsőfokúm volt.

Felvettek az orvosira.

Most ráadásul Kft. alapításban vagyok.

Kisgyerekként rengeteg önbizalmam volt, tiniként veszett ki belőlem.

Ma már mondjuk több van mint régen, azt hiszem kezdek javulni :)

Viszont rajtam kívülről egyáltalán nem látszik - sőt egyesek szerint beképzelt és arrogáns vagyok- főleg régi osztálytársaim gondolták ezt...

2010. dec. 16. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!