Mit kell tennem, hogy boldog legyek? 19/F.
Figyelt kérdés
Kilátástalan az életem. Sötétségben élek, évek óta, egyedül vagyok, magamra maradtam. Mi a megoldás?2011. nov. 15. 20:08
2/7 anonim válasza:
Én csupán 15 éves vagyok, mégis már most kezdek úgy érezni, mint Te. Elég sok dolog történt mostanában velem, ami megviselt. Szerintem az egyetlen megoldás csak az lehet, ha elkezdünk nyitottabbak lenni a világ és az emberek felé egyaránt. Ha találunk valakit magunk mellé, már legalább ketten harcolhattok azért, hogy kikerüljetek a sötétségből.
3/7 anonim válasza:
Meg kell próbálnod kilábalni ebből...
Tudom, milyen érzés, éltem át hasonlót (legalábbis az írásodból ítélve), de szerencsére túl vagyok rajta, és boldog vagyok.
Járj társaságba, próbálj meg barátokat találni, esetleg barátnőt.
Néha az is sokat segít, ha beszélgetsz valakivel erről.
Ha gondolod, írhatsz privit, meghallgatlak....
17/L
4/7 anonim válasza:
Nyiss a környezeted, az emberek, a világ felé. Barátkozz, járj olyan társaságba, helyekre, ahol jól érzed magad. Találj egy elfoglaltságot, aminek űzése boldogít, elterelni a figyelmed, megnyugtat.
5/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: sajnos nem megy :)
A többi válaszolónak: köszönöm szépen válaszotokat és azt, hogy megértettetek engem. Sajnos a probléma azonban az, hogy egyáltalán nem bízok az emberekben. Ezen is változtatnom kell, de nem tudok - pedig szeretnék.
Nagyon nehéz ez így...
2011. nov. 16. 10:14
6/7 anonim válasza:
20:16-os válaszoló vagyok. Én is ahányszor eddig megnyiltam az embereknek, mindig eldobtak, már ilyen fiatalon is jóformán elvesztettem a hitemet az emberekben, de nem szabad feladni. Majd jön valaki, aki nem ver át.:)
7/7 anonim válasza:
jó régi kérdés mi történt veled azóta ? sikerült ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!