Ezek az apró dolgok miért ráznak meg ennyire?
Ma pl.: a fiúk egy listát csináltak, arról, hogy ki a legjobb csaj. És hát én a 6. vagyok, ami önmagába nem lenne baj, csak hát az előttem lévő helyeket olyanok töltötték be, akik tavaly még a 9.-ek se voltak, és mindezt csak azért mert nyaltak a "mebő lányoknál". Jó, hogy a példa gyerekes, de ez engem nagyon elszomorított.
A másik, meg, hogy mindenki össze-vissza hazudik mindenkinek! Nekem meg már az is nagy tortúra, hogy valakinek azt kell mondanom, hogy hazamegyek, ami közben nem is hazamegyek, hanem buliba. Tehét még az ilyen csekély is hazugság megerőltető.
Az aurám színe indigó. Nem tudom, hogy a válaszokat mennyire befolyásolja. :D De lehet, hogy szükség lesz rá.
az első... no comment... :)
a második: hát legyél te őszinte, és ne hazudd hogy haza mész ha nem is.
a harmadik... ahhhaaa... :)
Mit érdekel hogy ki milyen listát csinál?
Nem magasabb rendűbbek nálad, és csak azt akarják hogy rájuk figyeljenek...
Legyél te az okosabb és csinálj úgy mint ha nem érdekelne se a lista se a "menő lányok" ahogy te fogalamaztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!