Szenvedélybeteg vagyok, mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
imént buktam el 10ezer fölötti összeget fogadásban, lehetetlen meccsen. 1,2es oddsz nem jött be.. természetesen ezen az egyen ment el.
szenvedélybeteg vagyok, függő.. mihez kezdjek?
2010. dec. 7. 23:16
1/2 anonim válasza:
Az hogy szenvedélybeteg vagy e,attól is függ hogy ez milyen gyakran fordul elő. Mert azt nem írtad.Ha most buktál el,de előtte nem vagy néha néha értem évente fogadsz vmiben akkor nem,de ha kényszeresen rendszeresen csinálod akkor igen.
Először ezt kéne tudni.
2/2 A kérdező kommentje:
hát, ha vannak jó meccsek akkor rakok, persze nem mindig ekkora téttel.. de ha nyerek, a nyereményen egészét rárakom mindig.. és elmegy..
2010. dec. 8. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!