Tényleg idegesítő lennék?
Figyelt kérdés
Nem tudom, jó kategóriába írtam-e, de kíváncsi vagyok, hogy én vagyok-e az egyetlen akiben nincs semmi gyűlölet? Ezt mondjuk, úgy értem, hogy tegyük fel,(hülye példa de nem jutott eszembe más) van egy sztár akinek nem tetszenek a számai mert mondjuk r'n'b-t énekel, de én csak a rockot szeretem. És mégse kezdem el gyűlölni, és mindent megtenni, hogy oltsam ott, ahol csak tudom? Elég sokszor látok ilyet és akkor képes vagyok csak azért azt mondani, hogy szeretem, hogy "kiálljak" mellette. Mert valamiért( nem tudom miért) nekem esik rosszul ... Ha akárkit bántanak. És nem tudom az embereket utálni még ha "gonoszabbak" is. Mindenkit elfogadok, szeretek és csak is a jó dolgokat próbálom meglátni bennük, viszont engem sokan nem szeretnek, mert állítólag ez nagyon idegesítő...Tényleg baj, hogy ilyen vagyok?2010. dec. 3. 22:23
11/11 anonim válasza:
jah,szerintem is ezért,amit az utolsó válaszoló írt
tudom,hogy baromság,de engem is idegesítenek az ilyen túlságosan "jó" emberek ...meg persze azok is,akiket lehet cscskáztatni...és a nagyon csöndes emberek is akik nem merik soha semmiről kimondani a véleményüket és mindentől befosnak...fujj :/ :)
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!