Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg idegesítő lennék?

Tényleg idegesítő lennék?

Figyelt kérdés
Nem tudom, jó kategóriába írtam-e, de kíváncsi vagyok, hogy én vagyok-e az egyetlen akiben nincs semmi gyűlölet? Ezt mondjuk, úgy értem, hogy tegyük fel,(hülye példa de nem jutott eszembe más) van egy sztár akinek nem tetszenek a számai mert mondjuk r'n'b-t énekel, de én csak a rockot szeretem. És mégse kezdem el gyűlölni, és mindent megtenni, hogy oltsam ott, ahol csak tudom? Elég sokszor látok ilyet és akkor képes vagyok csak azért azt mondani, hogy szeretem, hogy "kiálljak" mellette. Mert valamiért( nem tudom miért) nekem esik rosszul ... Ha akárkit bántanak. És nem tudom az embereket utálni még ha "gonoszabbak" is. Mindenkit elfogadok, szeretek és csak is a jó dolgokat próbálom meglátni bennük, viszont engem sokan nem szeretnek, mert állítólag ez nagyon idegesítő...Tényleg baj, hogy ilyen vagyok?
2010. dec. 3. 22:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ezen mi az idegesítő? :D

amúgy én se utálok embereket, akivel nem szimpatizálok nem beszélek vele és ennyi.

amúgy ritka az olyan aki kiáll a másik mellett.

szerintem hogy ilyen vagy az nem idegesítő, vagy fejtsd ki jobban mit értesz ezlatt.

2010. dec. 3. 22:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát én nem szoktam senkit és semmit utálni. És én érzem magam rosszul, ha valaki valamit nem szeret, vagy gonoszkodik akár vele. Bennem nincsenek meg ezek a tulajdonságok. Soha nem beszéltem még senkivel gorombán és nem is bántottam meg. Egyszerűen nem tudok rosszat gondolni senkiről. Mindig kedvesen beszélek velük és próbálok segíteni mindenben. És még év elején nem volt senkinek semmi baja velem az osztályban (most vagyok 9.ikes) de egy valakit ez nagyon zavart, fogalmam sincs miért. És a többieknek is elkezdte mondani, hogy milyen idegesítő vagyok és azt vettem észre, hogy mindenki megutált, még az is akiről azt hittem, hogy tényleg bír engem. És próbáltam velük beszélni továbbra is semmi. Utálnak, mert állítólag idegesítő vagyok. Mostanában próbáltam visszahúzodni, hátha elfelejtenek, de mivel eddig se voltam feltünősködő, ezért még mindig semmi változás, és ez elég rosszul esik, és arra vagyok kíváncsi, hogy tényleg ilyen "idegesítő"?
2010. dec. 3. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:

nemhiszem hogy idegesítő lennél, csak féltékenyek hogy jószívű vagy :)

én is ilyen voltam 9.ben most 11.es vagyok. mmint nem szóltam senkihez, de különböző órákon mindig máshoz ültem és így elkezdtünk dumálni és már vannak emberek akikkel megvagyok :)

amúgy elkérheted a füzetüket hogy lemásolsz valamit mert nem hallottad stb.. vagy ha nagyon jóba voltál azzal a valakivel megkérded hogy mi a baja.

az az egy ember aki meg ellened fordított mindenkit, ne foglalkozz, mert az ilyen azt szereti ha bánt akkor visszaszólnak neki és akkor nagyobbat tud bántani.

2010. dec. 3. 23:12
 4/11 A kérdező kommentje:

Én még év elején mindenkivel nagyon jól elvoltam, de szerintem ez minden osztályba így van, még év elején :) Én bíztam benne, hogy tényleg ilyenek és ez így is marad. De aztán elkezdték először egymást kibeszélni. Olyankor inkább elfordultam, mintha nem hallanám és próbáltam nem foglalkozni vele. Erre meg most én lettem a célpont. És akivel úgy éreztem, hogy jobban kijövök mint másokkal, az is szintén "idegesítőnek" talál.

De ha belegondolok, talán jobb is, hogy én lettem :D Lehet rosszabbul éreztem volna magamat, hogy ha valaki mással kezdenek el gonoszkodni és beszólogatni. Talán év végére el felejtenek :D És köszi az eddigi válaszokat.

2010. dec. 3. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:

engem is utálnak sokan, mert túl jószívű vagyok, és én is kiállok mindenki mellett =/ pl amikor itt elkezdik szidni justin biebert, akkor mindig megvédem, mert nincs igazuk, csak irigyek, meg szegény justinnak olyan jámbor feje van, hogy megsajnálom :D

és tök rosszul esik, hogy más csak a rosszat látja meg bennem. pl, ha valakinek órákig szervezem a szülinapi meglepetés buliját, akkor a lufik színén akadnak fönn, és képesek összeveszni az miatt (ez nem történt meg, de ehhez hasonló már többször)

2010. dec. 4. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért van valami sértő is abban, hogy a hírességekről is feltételezed, hogy a szánalmadra szorulnak.
2010. dec. 4. 01:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Hírességekkel én nem igazán foglalkozok, de az egymás kibeszélése engem is zavar.
2010. dec. 4. 11:17
 8/11 A kérdező kommentje:
én minden rosszindulatot elítélek.
2010. dec. 4. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Én asszem' értem, miért tartanak idegesítőnek. Annyira paranormális dolognak tartják azt, hogy ennyire "tökéletes" jótét lélek vagy, hogy már-már irritálóvá vált.
2010. dec. 4. 18:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Ó. Hát oké :S
2010. dec. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!