Tényleg idegesítő lennék?
ezen mi az idegesítő? :D
amúgy én se utálok embereket, akivel nem szimpatizálok nem beszélek vele és ennyi.
amúgy ritka az olyan aki kiáll a másik mellett.
szerintem hogy ilyen vagy az nem idegesítő, vagy fejtsd ki jobban mit értesz ezlatt.
nemhiszem hogy idegesítő lennél, csak féltékenyek hogy jószívű vagy :)
én is ilyen voltam 9.ben most 11.es vagyok. mmint nem szóltam senkihez, de különböző órákon mindig máshoz ültem és így elkezdtünk dumálni és már vannak emberek akikkel megvagyok :)
amúgy elkérheted a füzetüket hogy lemásolsz valamit mert nem hallottad stb.. vagy ha nagyon jóba voltál azzal a valakivel megkérded hogy mi a baja.
az az egy ember aki meg ellened fordított mindenkit, ne foglalkozz, mert az ilyen azt szereti ha bánt akkor visszaszólnak neki és akkor nagyobbat tud bántani.
Én még év elején mindenkivel nagyon jól elvoltam, de szerintem ez minden osztályba így van, még év elején :) Én bíztam benne, hogy tényleg ilyenek és ez így is marad. De aztán elkezdték először egymást kibeszélni. Olyankor inkább elfordultam, mintha nem hallanám és próbáltam nem foglalkozni vele. Erre meg most én lettem a célpont. És akivel úgy éreztem, hogy jobban kijövök mint másokkal, az is szintén "idegesítőnek" talál.
De ha belegondolok, talán jobb is, hogy én lettem :D Lehet rosszabbul éreztem volna magamat, hogy ha valaki mással kezdenek el gonoszkodni és beszólogatni. Talán év végére el felejtenek :D És köszi az eddigi válaszokat.
engem is utálnak sokan, mert túl jószívű vagyok, és én is kiállok mindenki mellett =/ pl amikor itt elkezdik szidni justin biebert, akkor mindig megvédem, mert nincs igazuk, csak irigyek, meg szegény justinnak olyan jámbor feje van, hogy megsajnálom :D
és tök rosszul esik, hogy más csak a rosszat látja meg bennem. pl, ha valakinek órákig szervezem a szülinapi meglepetés buliját, akkor a lufik színén akadnak fönn, és képesek összeveszni az miatt (ez nem történt meg, de ehhez hasonló már többször)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!