Örlődöm. Ez olyan idegesítő, lehet hülyeség, de azért ez hatással van a továbbiakra. Komolyan. Mit tegyek?
Szóval.
Én egy eléggé összetett személyiség vagyok.
Szeretek olvasni, tanulni, énekelni, zongorázgatni, filozofálgatni.
Másrészt viszont szeretek korizni, úszni, kockulni, bandázni is.
Zenelejátszási listámon: Vivalditól kezdve, Little Boots-on át, a Helloween-ig minden van.
Érdeklődök az okkult dolgok iránt.
Imádom a Goth stílust.
Mégis "átlagosan" öltözködöm. (mármint, nem vagyok nyakig feketében.)
Nem sok barátom van, de azok normálisak.
Könyvekben: Fable anyótól J.R. Wardig bármi jöhet.
Most egy kis döntés előtt állok.
Munka miatt költözünk.
Mivel költözünk, új iskola van.
Szigorúbb, nívósabb is, mint amilyenbe eddig jártam.
Gond nem lesz, 4,6-os átlaggal, amit mindig, minden körülmény között sikerült tartanom.
Szeretnék barátokat szerezni, és hiába mondják: "Légy nyitott." nem igazán szokott használni.
Régóta szeretnék megtanulni gördeszkázni.
Édesanyám azt mondja, akkor kapok egy igényesebb gördeszkát, de akkor háttérbe marad a zongora ügylet.
Mivelhogy az új házba nem fér el a zongorám, elajándékoztuk a közösségi háznak.
Beszéltünk a szintetizátorról, de ami megéri az 200.000 Ft. fölött van. Jócskán.
Az unokatesóm, aki abban a Gimiben lesz végzős jövőre, azt mondta, hogy vannak a protekciós sznobok, meg a sportos, deszkás félék.
Nem tudom mit csináljak, szeretek tanulni, de sosem éreztem magam jól a sznobok között...
Mivel nívós suli, a deszkásoknak is jó tanulóknak kell lenniük.
Akkor vegyek zongorát, és álljak sznobnak, vagy legyek a deszkásokkal?
Bocsi a regényért
hátigen...
milyen deszkát vegyek? (:
Deszkás legyél inkább és azt is elmondom, hogy miért
Légyszives ne vedd sértésként amit most mondani fogok
Sznobok közé beállni nem elég egy szintetizátor/zongora. Attól a perctől kezdve, hogy beállsz közéjük, naponta megkell mutasd, hogy úgy költesz, mint ők : cipőre, ruhára, táskára, irószerre, otthoni berendezésre, parfümökre, stb.
Ez amellett, hogy költséges, felesleges pazarlás is egyben, ebben gondolom egyet értünk.
Hiába gondolod most azt, hogy egy zongorával elvan vetve a kocka és a helyed garantált a sznobok között , mert nem az ! Csak a következő próbáig az, amikor újabb pénzpazarlás árán vett cuccal fognak előrukkolni és neked is megkellesz venned a dolgot, mert ha nem akkor dobtak. És ez igy megy a sznobok világába és ha nem vagy valóban közéjük való akkor 2 lehetőséged van : 1. pénz nélkül maradsz, jelképesen kifosztva
2. kiszállsz a játszmából, de az ugye eléggé szánalmas
Tehát több ok is van rá, hogy a deszkások táborát válaszd
Arról nem is akarok beszélni, hogy értékben mennyire különbözik a 2 csoport egymástól
A tanulás nem bandafüggő, ugyanúgy kell igyekezned bármelyik tábort is választod
Zongorázz, de ne légy sznob. Én is egy hasonló suliban vagyok (gondolom) mint ahová te mész... Itt is vannak totál beszűkült eminens undormányok, és vannak "laza" emberkék akik hasonló sportokat művelnek, mint amihez te is vonzódsz. Én mikor idekerültem, azt hittem h csak ez a két dolog lehet, és hogy milesz velem melyiket válasszam (nagyjából, mint te...) aztán pár hét múlva kiderült, hogy vannak olyan hozzám hasonló emberek akik igazán sem ide sem oda nem tartoznak és egy saját "bandát" vagy szebb szóval csapatot, közösséget alkotnak. Na ide tartozom én is... velük szinte bármiről lehet beszélgetni, mert tényleg nem beszűkültek, viszont ők nemis azok az "annyiralazavagyok, h szétesem" kategória, szóval jófej emberek... ezen felül ott nincs meghatározva hogy ki mit csinál, van aki összejár néha az évfolyam deszkásaival, meg olyan is van aki hegedül, vagy éppen a meteorológiával foglalkozik komolyabban... szóval itt mindenki mehet bármerre, mert senki sem fogja az érdeklődési köre miatt cikizni, stb. Valószínűleg az új sulidban is lesz egy ilyen "réteg" ha megtalálod, akkor jó barátokra lelsz...
Ami a kérdés "érdekesebb" részét érinti...hm. lévén, hogy egy jó szintetizátor tényleg drága, azt gondolom, hogy annak csak akkor van értelme, ha tényleg komolyan gondolod, és nem unod meg egy fél év múlva... viszont ha így van akkor azt hiszem az életben többremész, és nagykorodban örülni fogsz neki, hogy nem hagytad abba a zongorázást. Lehet h azért így állok a kérdéshez, mert engem a deszka soha nem vonzott, de am... ha mindkettőt nagyonnnagyoszeretnéd, szerintem még egyeztetni is tudod. Az én legjobb barátom pl. fuvolázik, zongorázik, és deszkázik... (mindhármat nagyon jól... tényleg...) emellett a jegyei pedig jók...(most 4,7 volt) szóval ha tényleg nagyonakarod, akkor szerintem semmi nem lehetetlen :) de am. azt csináld, amihez kedved van, és amit szeretnél csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!