Mit tehetek? Nagyon idegesítő a helyzet!
A magyar tanár (az ofőnk) állandó jelleggel beszól nekem, hogy jobb vagyok matekból mint magyarból. Mindig felhántorgatja, hogy a mateket jobban szeretem/értem mint a magyart. Szülőértekezleten is azt mondta apumnak, hogy jól tanul, nagyon szorgalmas, magyarból gyengus, merthát nem csak matematikából áll a világ. Ma is beszólt, mert nyelvtanból kellett egy képlet, és elkezdi, hogy na ez olyan mint a matematika na te úgyis érted, mondjad csak te! És szólít engem. Kicsit idegesítő ez a szitu, hogy bármit teszek vagy bármiről legyen szó egyből én jutok eszébe meg a matek. Nincs olyan nap, hogy ezt ne vágná a fejemhez! Igen bevallom szeretem a mateket, és matektanárnő szeretnék lenni, de kérdem én: Vajon őt is piszkálta anno a matektanár/tanárnő, mikor kiderült, hogy magyartanár akar lenni? Nem hinném akkor ő most mit is akar tőlem? Nem tudom mit tegyek, hogyan reagáljak rá. Kicsit kezd idegesítő lenni és nem tudom a helyzetet megfelelően uralni...
Mit tehetek? Hogyan szóljak neki esetleg vissza?
A mi ofőnk is kiszúrt magának egy csajt és folyton őt piszkálta, a hobbija miatt(japánmánia). Ő nem foglalkozott vele, röhögött rajta.
Ne foglalkozz vele. Kicsinyes alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!