Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » SOS- Nem bírom tovább! Segítesz?

SOS- Nem bírom tovább! Segítesz?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki elmondhatatlanul nem bír engem. Nem tettem neki semmi rosszat, azért nem bír mert a tavaly tanulásban majdnem megelőztem, és az idén (bár nem kiabálom el) lehet, hogy megfogom ellőzni. Nem bírja szó nélkül ha kapok jó jegyet, vagy megdícsér valamelyik tanár vagy tanárnő. A legjobb barátnőmet is (nem tudom hogyan) ellenemfordította. Ma mentem egy sapival ami nekem nagyon tettszik és elkezdett pofázni (pontosabban sugdolózni- oly hangosan hogy hallottam a nevemet) és képeket is készített rólam. (első padban ülök és kiment- hopp egy kép, bejött- hopp egy másik) Félek, hogy felrakja a netre. Az oszinak már szóltam, de ő még nem figyelmeztette. Én megértem, hogy minden osztályban van egy kis rivalizálás meg sportszellem, na de ez már minden határon túlmegy. Az oszi csak arról tud hogy szóbelileg piszkál, de azt mondta az életben mindenki ilyen úgyhogy jobb ha ezt kicsi korban megtanulom. Szerintem egy kis bundázás van a dologban. Nem vagyok benne biztos de szerintem egyes tanárokat lefizet és lehet az oszi valami ilyesmiért nem mert vagy akar szólni. A legbántóbb az, hogy ha én tennék valami rosszat, vagy valakivel rosszat az rögtön kiderülne, ez meg 2,5 hét után sem. Nagyon félek ha leszólítaná az oszi vagy rosszabb lenne a helyzet, vagy mindent letagadna és a végén még én lennék a rossz. Mit tegyek? (eléggé szívemre veszem a dolgokat- tudom ez nagy hiba) Hülye válaszokat lécci ne írjatok köszi! :)
2010. dec. 2. 15:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Utolsó: Látszik, hogy soha nem volt részed ilyesmiben.

Az ilyeneket ha figyelmen kívül hagyja csak feldühödnek és mégjobban piszkálják, ha visszaszól akkor pedig azért hajtanak mégjobban, mert elérték amit akartak.

Csúnya dolog az eröszak, de más nem hat rájuk.

2010. dec. 3. 12:44
 12/23 anonim ***** válasza:
10:39-es ha nem foglalkozik velük akkor még jobban csinálják hisz azt fogják hinni h retteg tőlük ezért még jobban szórakoznak. vissza kell szólni ha nincs más ütni kell. ezek a mai gyerekek már csak ilyenek. én 19 vagyok nem öreg de általánosban velem is ez volt csak h engem a másik osztály zaklatott. egyszer a wc-be elkaptam az egyiket igaz h kaptam egy igazgatóit de utána rám se néztek.és lány vagyok
2010. dec. 3. 12:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Hiába nem figyelek, annál jobban csinálják, hogy lássa, hogy idegeskedem rajta...az oszi meg továbbra is nyugodtan ül...
2010. dec. 3. 16:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Ne a nővéreidet hívd megverni.Cibáld meg te.Mert ha nagyobbat hívsz akkor az úgy tűnik mintha te magad félnél tőle.tépd le a fejét,és üvölts bele a testéme!!:P hajrá
2010. dec. 5. 09:46
 15/23 anonim ***** válasza:
ui.:Mekkora egy prűdp*csa lehet már 14 évesen.Szarrá verném...
2010. dec. 5. 09:51
 16/23 anonim ***** válasza:
Kedves Ismeretlen! Én ugyan már rég voltam diák, de mivel engem is úgy hívtak a suliban, hogy Zsiráf (!), ezért együttérzek Veled. Én nem voltam sosem "kemény", magamba fojtottam mindent. Úgyhogy előbb-utóbb mindenki leszokott róla, pedig emlékszem, hogy először csúfolódva, majd normál megszólításként kaptam a "zsiráf"-ot, de később már nagyon ritkán szólítottak meg. Két dolgot nem értek. 1./ Miért kell egy mai fiatal lánynak "kőkeménynek" mutatkozni az iskolában? Mi van ha nem az? Agyonüti valaki? Valami olyan baja lesz belőle, ami kihat a későbbi életére? 2./ Ez a "lefizetés"-e a tanárnak nekem nagyon nem tetszik. Vedd észre, hogy olyan világban élünk sajnos, ahol a tanároknak nagyon kevés szavuk van, mert rögtön megvádolják, verik őket. Ne csodálkozz, hogy a Te tanárod is óvatos. Egyébként igaza is van, tényleg rohadt kemény az élet! Tényleg ilyen világ van, örülj neki, hogy ezt Te csak ilyen kicsiben tapasztalod meg! Mit tennék a helyedben? Ha Neked az a fontos, hogy kemény légy és így bent maradj az osztály középpontjában valahol, akkor légy még keményebb, s Te is csinálj képeket a másikról, s Te is tedd mindig ugyanazt Vele, amit Ő tesz Veled. Bár szerintem a legfontosabb, hogy az ember a TUDÁST szerezze meg! Azt soha senki nem veheti el tőle! Tehát én a Te helyedben ugyanazt tenném, mint én annak idején. NEM figyelnék oda semmiféle provokációra, átnéznék rajta, mintha nem is lenne. Ráadásul, aki legjobb barátnőt el lehet Tőled tántorítani, az nem jó barátnő! Találsz helyette másikat! Ja, még valami! A fényképezése a másiknak, mint olyan, törvényileg büntetendő cselekmény! Szólj a szüleidnek, s Ők beszéljenek a tanároddal, hogy a személyiségi jogaid sérülnek az iskolában! Ja, és verekedés nincs. Az erőszak csak erőszakot szül. Föl a fejjel, tanulj és ne törődj senkivel! Jól látod, az a legfontosabb, hogy Te legyél a legjobb tanuló. (Nem baj, ha az irigyek száma nő, de őrizkedj tőlük! Az irigy emberek az életben is megkeserítik az emberek életét, messzire kerüld őket!) Tanulj és kész4 Most az a feladatot. Ráérsz később is kemény lenni majd az életben. Szükség lesz rá, sokkal inkább, mint most!
2010. dec. 5. 10:05
 17/23 anonim válasza:

Csajbunyó! Csajbunyó!:D na jó csak vicciztem... Szerintem, ha most nem leszel kemény, akkor később sem. Ha most nem szólsz vissza, akkor egyre inkább kiszorulsz az osztályból és magányosan tanulhatsz. Az pedig tutti, hogy nem vidám dolog. Szerintem vissza kell szólni neki, be kell oltani párszor, ha úgy beoltod, hogy az egész osztály nevet, akkor majd vissza vesz az arcából. Nem az a lényeg, hogy durván oltsad, hanem, hogy vicces legyen. Én sokszor viccelődtem így osztálytársakkal és nagyon magára vette egy-kettő. Mert ugyan nem voltak durva oltások, de viccesek, amin mindenki nevetett. Az pedig összemosódik ilyenkor, hogy az emberen nevetnek, vagy a beszóláson. Mondjuk Én vicces vagyok, ezért is csinálnám ezt. Bár nekem ilyen komoly problémám nem volt. De volt, hogy próbálkoztak fogást találni rajtam. Egy gyerek zsidónak kezdett például becézni. Először felvettem és visszaszóltam neki. De egy idő után már Én kezdtem poénra venni a dolgot. Például, ha rossz jegyet kaptam, akkor mondtam, hogy biztos, azért mert zsidó vagyok és diszkriminál a tanár. Már egyetemre járok, de még mindig elpoénkodunk olykor-olykor a haverokkal, hogy zsidó vagyok és Ők nem rosszindulatból mondják, hanem mókából. A verekedést semmiképpen nem ajánlom! Már csak, azért sem, mert sokat adsz mások véleményére és ezzel tutti beégetnéd magad. Ez pedig egy jó szám: http://www.youtube.com/watch?v=SX0eI846oOw

húú most

2010. dec. 5. 10:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kemény, de annak akarok látszani, hátha így leszáll rólam...
2010. dec. 5. 12:10
 19/23 anonim ***** válasza:

a 16/l jó ötletet adott, én elmegyek neked segíteni én is idősebb vagyok és megijedne tőlem.Oda autózhatok ha akarod és megnézhetem :D Biztos megoldódna a gond. Nekem adhat magatartási levonást :D

21/F

2010. dec. 5. 17:28
 20/23 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással egyes lesz a magatartásod:D
2010. dec. 5. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!