Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tovább tanulás létszi segítesz?

Antiromania kérdése:

Tovább tanulás létszi segítesz?

Figyelt kérdés

10.es vagyok, és fogalmam sincs minek tanulhatnék tovább, úgy igazából a reál tantárgyak nagyon nem mennek, viszont a a humán tárgyak mennek, a nyelvel is jól állok, és szeretnék majd olyan munkát amellyel az átlagnál egy kicsit többet lehetne keresni.

Előre is kösz.

2010. dec. 29. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja, mindenki olyat akar... Ha a reál nem menj, menj valami nyelvszakra, a humán tárgyakkal kb. kitörölheted a ...
2010. dec. 29. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:

nyelvszak --> tolmács, vagy vmilyen speciális területen szakfordító.

Tanárnak ne menj, nyelvtanárból is rengeteg van, kereset meg átlag alatti.

Jelenleg tényleg nincs túl nagy perspektíva a humán területekben :(

2010. dec. 29. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
mindenki olyat akar, amivel sokat lehet keresni...
2010. dec. 29. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
még nagyon fiatal vagy, írni se tudsz rendesen. Lehet, hogy zenész lesz belőled. Sose lehet tudni, mi tetszik meg. Ha 10 éves vagy még kémiát se tanultál. Majd ha megismered azt, meg az anatómiát, orvos, vagy gyógyszerész is lehetsz. Van még isőd, ne aggódj. Én 12.ben döntöttem el, hogy minek tanulok tovább.
2010. dec. 29. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:
* időd
2010. dec. 29. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:
nem 10 éves, hanem 10.-es
2010. dec. 29. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!