Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tétel tanulás. Segítesz?

Tétel tanulás. Segítesz?

Figyelt kérdés

Aki oltani szeretne,megteheti,de elsősorban tanácsokat várnék:P

Minden időmet annak a négy tárgynak a megtanulásának szenteltem,amelyik közül kettőt duplázni fogok.Az ötödiket ma kezdtem tanulni,van még hátra 19 csütörtökig.Hogyan tudnék hatékonyabban és gyorsan felkészülni arra is?Angol nyelv egyébként.Azt tudom,hogy mostantól nincs alvás,eddig is csak éjféltől volt,és sok kávé.mondanátok ezenkívül praktikákat?

2010. jún. 13. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én HOLNAP érettségizem és még 45 tételt kell ma megtanulnom....és az összeset átolvasni.

Na ezt ad össze!!

IDEGRONCS VAGYOK :'(

2010. jún. 13. 16:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Szegénykém,sajnállak,de ettől én még nem vagyok előbbre.Viszont megtanultam úgy hatékonyan tanulni,hogy megy a gép,a zene,fúr a szomszéd,ordít a másik,anyám pedig állandóan a szobámban járkál.:P
2010. jún. 13. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Az angolt nem nagyon lehet megtanulni, ha már csak ez maradt, örülj neki. Ha ki vannak dolgozva a tételek, olvasgasd, de ott úgysem tudsz elmondani egy bemagolt szöveget. Ha megy a nyelv, nem is muszáj tanulni, ha nem, akkor meg mindegy.
2010. jún. 13. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Én 21.-én érettségizem, még rengeteg tételem van vissza, örülök, ha majd hozzá tudok szólni a húzott témához... Eddig az írásbelik nem lettek olyan rosszak, legalább a minimum pont számot el akarom érni szóbelin.

A tételeim gépen vannak meg ki is nyomtattam mindent, vltozó ahogy tanulok... magyart csak papíron, mert az nem megy annyira, akkro nem foglalom el magam mással, töri megyeget, azt gépen tanulom, közbe meg filmet nézek... Sok sikert a szóbelihez!

2010. jún. 13. 16:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is holnap szóbelizem, mint az első, van még öt töri és az összes angol... :D A törit még átolvasgatom egyszer-kétszer, remélem olyat húzok, amihez többet tudok hozzászólni. Az angolt dettó csak átolvasom, szerintem azt nem is lehet "bemagolni" vagy ilyesmi, majd improvizálni kell. :D Sok sikert neked, majd írd meg, hogyan sikerült. :)
2010. jún. 13. 16:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát,azért köszi.Nekünk kb. megadta,miket fog kérdezni(két hete,konzultáción),de olyan b*zi kérdések,amikre még magyarul sem jutna eszembe semmi...
2010. jún. 13. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy megadta. Nekünk csak témák vannak kiadva. (amelyek kitalálásához nem nagy ész kell... életmód, család, tudomány + technika.. ilyesmik)

Fogalmam sincs, hogy hozom össze, 4esre hajtok. Elég zavarban szoktam lenni ilyen helyzetekben, maximum az alapok fognak az eszembe jutni. (12 pont kell a 33ból. annyit csak szerzek)

2010. jún. 13. 17:45
 8/8 anonim válasza:
3 nap van vissza 14-ig.. Konkrétan ma ültem neki, hogy akkor át kéne nézni, miből is kell majd szóbeliznem.. :)
2013. jún. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!