Környezetvédelem-vízgazdálkodás? Hogyan tovább? Segítesz?
Figyelt kérdés
Egyszer már feltettem egy hasonló kérdést, de senki sem válaszolt, erre most hátha. Szóval hova tudnék menni ezután a középiskola után továbbtanulni? Vagy mihez kezdhetnék egy ilyen szakmával?2009. okt. 7. 19:20
1/7 anonim válasza:
Elmehetsz a sotéra népegészségügyi ellenőrnek :)
Most így hirtelen jobb ötletem nincs.
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok, mivel foglalkoznak ezek pontosan?
2009. okt. 7. 20:28
4/7 anonim válasza:
környezettan, ez ad egy olyan végzettséget, amivel környezetvédelmis helyeken el tudsz helyezkedni, csak az a baj, hogy egyenlőre nem igazán van rájuk kereslet, nagyon le vagyunk még maradva nyugattól ilyen szempontból...sajnos
5/7 anonim válasza:
2011- 12 körül törvényt akarnak bevezetni, hogy minden nagyobb cégeknél alkalmazni kell ilyen szakembereket.
Én ezt tanulom. Zalaegerszegen.
6/7 anonim válasza:
szerintem menj inkább autószerelőnek vagy informatikai szakközép osztályba (én is autószerelőnek tanultam volna) De nem környezetvédelem-vízgazdálkodás. Ez aztán rosszabb mint hittem. Jó fontos a környezetvédelem, de én nem ezen szakirányban akarok dolgozni, úgyhogy érettségi után valamilyen OKJ-szakmát tanulok. (bocs az OFF-ért). Amúgy lehetsz környezetvédelmi technikus érettségi után tanulhatod az OKJ-s környezetvédelmi technikusi szakmát. Ahonnan valamilyen környezetvédelmi főiskolán el tudsz helyezkedni (erről az osztályfőnök beszélt).
7/7 anonim válasza:
kijavítva: De nem... környezetvédelem-vízgazdálkodás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!