Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félsz a haláltól? Miért?

Félsz a haláltól? Miért?

Figyelt kérdés
ne csak igennel/nemmel válaszolj légyszi! írd le hogy mit gondolsz/érzel ezzel kapcsolatban. nem teszt, nem szakdogához kell, csak kiváncsi vagyok...16/L
2010. dec. 1. 22:03
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Hát... Ezen még nem gondolkodtam... De kíváncsi vagyok hogyan fogok meghalni, és hogy milyen lesz az után.
2010. dec. 2. 10:07
 12/40 anonim ***** válasza:
79%

ez lehet "erős" lesz neked kedves kérdez.

én például úgy szemlélem a világot, hogy az az elmémben jelenik meg gondolatsorként, mentális anyagként, virtuálisan ha így jobban érted(és ezen felül vannak még személyes gondolataim), mint a Mátrixba pl., szóvl ha a testem meghal a gondolatsor/képsor folytatódik tovább, mert én magam az elme vagyok, mintsem a fizikai test. okom tehát félni nincs is a haláltól, mivel létezésem meg nem szűnik. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. dec. 2. 10:23
 13/40 haggyámán ***** válasza:
Nem. És, hogy miét nem? Mert amikor valami véget ér, valami elkezdődik. Azt nem tudom, hogy mi, de hiszek benne, hogy valami lesz. A másik ok, amiatt, hogy nem félek tőle, mert úgy élem az életemet, hogy egyik nap se legyen este olyan érzésem, hogy valamit nem tettem ma meg.
2010. dec. 2. 12:24
 14/40 A kérdező kommentje:

12:24

és neked ez hogy sikerül????

2010. dec. 2. 13:10
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mert nem tudom felfogni hogy utánna mi lesz velem:S
2010. dec. 2. 15:22
 16/40 anonim ***** válasza:
IGEN, nagyon félek tőle :/
2010. dec. 2. 16:07
 17/40 anonim ***** válasza:

egyrészt igen mert itt kell hagyjak minednkit akit szeretek.

másrészt nem, mert kíváncsi vagyok mi van a halál után

csak annyit kérek, hogy ne szenvedjek sokáig. ahogy az egyik hozzászóló írta előttem. lefekszek és nem kelek fel. vagy összeesek és vége. szerintem ez a 2 a "legszebb" halál.

amúgy én úgy képzelem ezt az egészet hogy ha meghal valaki, annak a lelke még van valahol utána beleköltözik egy születendő testbe és él egy másik életet. és ez a körforgás van. :D

12L

2010. dec. 2. 18:22
 18/40 anonim ***** válasza:
1x úgyis....nem kell félni.Én nem félek. :DD
2010. dec. 2. 21:50
 19/40 anonim ***** válasza:
62%
Én nem, mert hiszek abban, hogy jó helyre kerülök.:)
2010. dec. 2. 23:48
 20/40 anonim ***** válasza:
14%

nem félek

vágyom rá

14/l

ja, és ez komoly, nem vmi szr emos szöveg -_-"

2010. dec. 5. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!