Szerintetek ez nagyon gáz? Nagyon rosszakat gondolnak rólam?
Figyelt kérdés
az a problémám, hogy nagyon félénk vagyok...ha megdicsér egy tanár, a kedvenc tantárgyamból akkor mindig nagyon elpirulok, és ha valaki olyannal beszélek aki már tetszik akkor hebegek-habogok, ha van valami amit órán csak én tudok, azt is csak halkan mondom, és ha megkér a tanár, hogy magyarázzam el a többieknek, akkor mindenki rámnéz, csend lesz, és nagyon rosszul érzem magamat, izzad a tenyerem, pirulok!:( egyszerűen nem tudom miért vagyok ennyire gátlásos, de inkább az érdekelne, hogy mit tehetnék ez ellen? hogyan lehet ezt leküzdeni? kérlek titeket, hogy ne durvuljatok, inkább le se írd ha csak beszólni akarsz, tudom gáz a kérdés, de már tényleg nem tudok mit tenni. előre is nagyon hálásan köszönöm a segítőkész válaszokat tippeket!:)16/L2010. nov. 30. 15:39
11/11 anonim válasza:
én is így voltam. és vagyok de most oldóttam valamennyit.
nem tudom hogy küzd le én se tudom hogy csináltam ez engem is érdekelne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!