Szerintetek ez nagyon gáz? Nagyon rosszakat gondolnak rólam?
Nem gáz a kérdés, sokan vannak így ezzel, én is voltam :)
Viszont tudni kéne elöször is, hogy mitöl vagy ilyen félénk és úgy lehetne változtatni csak.
Én pl elégedetlen voltam magammal, a kinézetemmel ezért voltam félénk és nagyon gátlásos, de mióta megbarátkoztam magammal azóta nincs ilyen. Kár, hogy mostanában kezdek visszajutni arra a szintre :(
Ellenkezőleg! A dicsérettől megkéne, hogy jöjjön az ömbizalmad! :)
De nálad ez fordítva van mert nem tudod elfogadni magad!
Első lépésként barátkozz meg a külsőddel! Ha ez nem sikerül akkor menny el fodrászhoz, vegyél új ruhákat, sportolj vagy menj el konditerembe!
Második lépésként beszélgess sokat az emberekkel, próbálj feloldódni! Ha vannak barátaid/haverjaid menny el velük bulizni és ismerkedj!
Remélem segítettem :)
18/F
Elsö vagyok.
Hát egyszerüen elfogadtam úgy magam, ahogy vagyok. Nekünk nincs sok pénzünk, ezért ruhám is alig van meg hasonlók, de így is sikerült elfogadnom a helyzetet...
Az a lényeg, hogy akárhogy is nézel ki, akármilyen helyzetben is vagy annak örülj és mondd meg magadnak, hogy igenis sokat érsz :)
16:06: nagyon aranyos vagy, és igen, nagyon sokat segítettél:) majd megpróbálok párat azokól a remek, hasznos tippekből amiket adtál, hátha bejön, és segít:)még egyszer hálás köszönet a segítségedért:) a legjobbakat kívánom neked!!:)
első, és egyben utolsó válaszoló: igazad van, hiszen minden ember értékes, akárhogy is néz ki, akármilyen félős pirulós mint pl én.:( és csak így tovább! nagyon rendes, lenyűgöző, pótolhatatlan ember vagy Te is akárcsak mindenki más! nagyon szépen köszönöm, hogy írtál:) Legyen szép estéd és sok sikert mindenhez!:)
16:06os vagyok:
Nagyon szívesen! Esetleg megírhatnád, hogy hol laksz, talán tudnék neked személyesen is segíteni!! (nem társkeresés céljából kérdezem)
Elsö utolsó vagyok :)
Szívesen segítek, ha tudok :)
Szerintem sikerülni fog neked is túllépni ezen ha elhatározod magad :) Utána sokkal pozitívabban fogod nézni a dolgokat, tapasztalatból mondom :)
Viszont kívánok mindent ^^
nekem az segített amikor elkezdtem táncra járni :) Meg persze hogy a maga módján nagyon jó osztályom van, csak erre rá kellett jönni :)
Nekünk az volt a durva amikor latinon dogát írtunk, és közben kellett felmondnai és felolvasni a verseket... skandálva, latinul, miközben a teremben néma csönd volt :D előtte már itthon izgultam, aztán kiderült, hogy szinte mindneki így van ezzel, és amikor mondtam akkor már teljesen jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!