Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Állatvédő? Túlérzékeny az...

Állatvédő? Túlérzékeny az állatok bántalmazására?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy olvastam facebookon egy kutya történetét. lehet ti is olvastátok már, hogy a kutyát kirakják az útra és eelüti egy autó és közbe a kutya végig arra gondol hogy a labdáját amit a "drága" gazdáitól kapott szongassa és elpusztul és...

és ezen fél órát sírtam de a beteg kisgyereknek küldendő segélykérésest el se bírom olvasni, mert lesz.arom.

Az állatok szenvedéseit nem tudom elviselni, az embereké pedig nem érdekel. mondták már h antiszoc vagyok szal.

más is van ilyen helyzetbe?? mit lehet tenni azellen hogy ne sírjam el magam mindenen? mert ami nem igaz azon is elérzékenyülök. és sokáig nagyon szomorú vagyok miatta.

2010. nov. 28. 21:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel vagyunk még egy páran, de gondold végig, attól, hogy sírsz össze vissza jobb lesz bárkinek is? állatnak vagy embernek? akkor meg vegyél erőt magadon

inkább segíts a bajbajutott állatokon, vagy a menhelyeknek ha ez annyira kiborít téged

2010. nov. 29. 19:58
 12/12 A kérdező kommentje:
ok köszi.
2010. nov. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!