Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Miért vagyok ilyen?

Mit tegyek? Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok önmagam lenni.Vagy ennyire nem illek ide?Gimis vagyok.Most kezdtem,szeptemberbe még másik iskolába jártam csak aztán átmentem oda ahol most vagyok.A régi barátnőm már először is ebbe az osztályba jött.És most úgy érzem mintha pórkerék lennék neki.Tudjátok ő az akit az osztályba mindenki szeret meg az osztályon kívül is.Ő a szép lány meg minden.De míg én nem voltam ott ő összebarátkozott egy másik lánnyal.De az a lány elakarja tőlem venni a legjobb barátnőmet.És én úgy érzem hogy ő hagyja is neki.Fogalmam nincs mit tegyek!! Engem miért nem szeret senki úgy mint őt? Olyannak kéne lennem mint ő?Állandóan beszéljek mint ő vagy mi? Miért nem tudok itt önmagam lenni?Mit tegyek ha hangulat ember vagyok? köszönöm szépen előre is a válaszokat! =(
2010. nov. 24. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:

hát elöször is.: mennyire barátkoztál össze a mostani osztállyal?? van a barátnődőn kivül más is akivel jóba vagy??

miért nem probálsz összebarátkozni azzal a csajjal aki elakarja "venni" tőled?? lehet hogy nem akarja elvenni,csak szimplán barátkozni, és lehet hogy egész jól kijönnél vele.

2010. nov. 24. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Barátkozok vele... meg minden elvileg jóba is vagyunk.De nagyon sunyi.Nem tetszik neki ha a legjobb barátnőmmel elhülyülünk,olyankor mindig be durcizik hogy mindenki rá figyeljen.Ez már a legjobb barátnőmet is idegesíti mondja is nekem hogy milyen bunkó meg minden.Mikor beérünk az iskolába hirtelen megváltozik.Mintha le lennék szarva.Teljesen elvan azzal a lánnyal.Nem értem mi a szarért fikázza? Mikor meg beérünk akkor egyből jajj sziaaa így szeretlek úgy szeretlek....ilyeneket mond neki...Akkor ez most mi? Miért kell ilyen kétszinünek lenni?
2010. nov. 24. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért a barátnőmre is dühös vagyok..Ne fikázzon másokat nekem hogyha utána ugyanúgy elhülyül vele.
2010. nov. 24. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
háát nemtudom hogy másoknál ez hogy megy de én 3hónbap ismerettség után nem dobálom a szeretlek szót.mostanában divat, de én az uj barátnőimnek is kb 10-11 hónap után mondtam..nem vagyunk ilyen divatszeretlekpi.ák. nem hiszem hogy ugy szeretné mint téged, csak be akar vágódni, h ne csak 1 barátnője legyen(te).és kereshetnél mást te is, talán feltűnik neki, hogy te is létezel és megvagy nélküle is nem pótolhatatlan ő, ahogy senki más sem.: D
2010. nov. 24. 20:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudod mi a legrosszabb? Nem tudom vele megbeszélni a dolgokat..Annyira komolytalan.El hülyüli a beszélgetéseket.
2010. nov. 24. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerős helyzet. Barátkozz másokkal, dumálgass, nem kell neked pont vele havrerkodnod. Mutasd meg, hogy te nem vagy valami selejt! Hidd el, nekem is ez a gondom, de nekem még esélyem sincs visszaszere
2010. nov. 24. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

* de nekem még esélyem sincs visszaszereznem a leg.barátnőmet, mert ő már másik városban tanul, és már talált magának másik leg. barátnőt. Nem is tudod elkébzelni milyen az amikor minden 2. héten talizunk, és még akkor is arról a másik lányról dumál... Ő volt az 1etlen olyan barátom, aki nem változott meg... Ma már tökre 1edül vagyok. Próbálok haverkodni, de nincs meg az önbizalmam hozzá... Egyik ismerősömmel járok 1 osztályba, magasról tojik rám... Ő a menő, pedig még csak 3 hó.-ja járunk suliba...

Együttérző 15/L

KITARTÁS, ALKALMAZKODJ, ÉLD TÚL, én is azt csinálom :) ;)

2010. nov. 24. 22:51
 8/8 anonim válasza:

Szerintem az, akit "el lehet venni", az csak menjen. Amúgy ez a párkapcsolatokra is igaz. Nem kell erőltetni a dolgokat, mindig mindenkinek megfelelni, hajtani azért, hogy megtűrjenek. Légy önmagad, és akinek ez nem tetszik, barátkozzon mással.

Egyébként a kétszínűség nálam alapból kizáró ok, ha valaki a barátom akar lenni. Mert ha mással kétszínű, velem is az lesz.

Ne keresd a társaságát, ha ő igényli a tiédet, menjen oda hozzád, ha meg nem, akkor keress más barátokat. Lehet, hogy pár nap múlva, lehet hogy csak egy év múlva találsz barátot, de akkor az olyan is legyen. Megéri várni, hidd el. Persze ha valaki a felszínes bájolgásokat kedveli, más a helyzet, de abból, amit írtál, nem ilyennek tűnsz.

Sok sikert! :)

2010. dec. 3. 20:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!