Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetne önbizalmam?

Hogyan lehetne önbizalmam?

Figyelt kérdés

Abszolút semennyi sincs.

Idegenek között meg sem szólalok, lehajtom a fejem, elvonulok...

Akik nem ismernek azt mondják, h mi van, depressziós vagy?

-Ne legyél már ilyen szomorú!

-Haha, nééma!!

Szval észre sem veszem, de úgy nézek ki mint egy depis.

Nagyon nagy koncentráció kell ahhoz, hogy úgy menjek végig az utcán, hogy ne a lábamat nézzem. A bemutatkozás nálam annyi, hogy nagy nehezen, érthetetleül elmotyogom a nevemet, aztán olyan gyorsan eltűnök, ahogy csak lehet.

Ha meglátok egy ismerőst, elbújok, hogy ne kelljen odaköszönni... borzalmas.. ennél kevesebb önbizalmam nem is lehetne...

A barátaim előtt viszont egy olyan lány vagyok, akinek be nem áll a szája, folyton nevet, poénkodik, ötletel...

A kinézetem : Egy modellügynökséghez beválogattak, az utcán megkérdezték, hogy fotózhatnak-e, a világ legjobb pasija mondta a szemembe hogy nagyon jó csaj vagyok, a barátnőim nap mint nap mondják, hogy modellnek kell lennem...

Mégsem érdeklek egy fiút sem...

Please help :D

2010. nov. 23. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
jó testben rosz személyiség. Formáld magadat, de ne legyél egoista. Amugy mitől/kitől félsz, hogy még a saját nevedet is úgy kell elsusmognod? Akkor véletlen tényleg egy szépségversenyen hogy beszélnél majd az ország előtt? Nos megírhatod.
2010. nov. 24. 20:00
 12/12 ekeke ***** válasza:

Pontosan vedd számba a belső értékeid, vesd össze másokéval, ahogyan a gyengeségeidet is.

Ezek után minden nap úgy kelj fel és töltsd a napod, hogy az erősségeidre gondolj, a szünetekben pedig a gyengeségeid megjavítására.

2010. dec. 7. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!