Ha kiderülne hogy valami ritka betegséged lenne ami halálos és 2 napod van hátra, mit tennél? Elutaznál stb.
tegnap 15:56. hát ezaz. én úgy élek, kivéve két dolgot. ezért írtam önpusztítós választ. Minent meg teszek amit meg szeretnék, mindent úgy csinálok ahogy jól esik kivéve azokat a dolgokat amik rögtön tönkretennék az életem. ezért írtam hogy beherkázva szexelnék egy fiúval... mert ez az amit nem tudnék így megtenni.
de igen egyébként igazad van. sokan elgondolkodhatnának őszintén magukban...nem ilyen konkrétan ahogy akérdés feltette, de gondoljátok végig hogy mi az, amit megbánnátok abban apercben hogy haldokoltok. Sok olyan dolog amit most, akár öt perc alatt el lehet intézni..egy fiút felhívni, a családdal lenni, barátoknak elmondani mindent, őszintének lenni és teljes szívből szeretni.
hajrá:) nem kell haldokolni ahoz hogy megt3együk azt amire valójában vágyunk.
hátha jólesik:D
de jó persze nem iylenekre gondoltam.
játsza a tököm. a nőknek ugyanúgy vannak szexuális vágyaik mint a férfiaknak. a probléma a köztudatban van, ha egy férfi összefekszik 6 nővel egy este alatt akkor ő a f*szagyerek, de ha én csak egy félismerőssel smárolok már rib*ncvagyok. egyébként meg nem azért nem szexelek orrba szájba ahogy épp jólesik mert az erkölcsök ezt követelik meg, hanem mert sajnos van egy olyan beteg lelkem hogy utána fülig szerelmes lennék, ha van párom meg nem csalom meg.
ennyit az álszentségről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!