Mit tennél ha kiderülne, hogy súlyos betegséged van, pl. rákos vagy. Visszamennél az orvoshoz vagy nem?
A pàrom legjobb baràtja szenvedett ràkban.
Eleinte eljàrt a kezelésekre,de 2 év utàn màr azt mondta hogy nem akarja ujra egy mütétnek alàvetni magàt,szeretne inkàbb meghalni.
Végül csak elment a kezelésekre,de aztàn meg mr az orvos mondott le rola.
34 évesen elhunyt........
Én tuti hogy ugyanugy végigjàrnàm a korhàzakat,mert remény az mindig van,és amig lehet addig élni szeretnék,ha csak néhàny nappal tovàbb is akkor is.
Hogy mit tennék?
Ugyanugy élnék mint elötte,de màr jobban segitenék mindenki màson,(nem sajnàlnàm magamtol odaadni az utolso forintot se)
Megprobàlnék minél több helyet bejàrni(kiràndulàs)
Olyan dolgokat kiprobàlni amiket elötte szerettem volna,csak nem volt bàtorsàgom)
Imàdkoznék.....
És a lehetö legtöbb idöt tölteném el szeretteimmel.
Nem zàrkoznék be a négy fal közé,küzdenék,amig lehet.
Attól függ. Ha mostanában derülne ki eljárnék a kezelésekre meg ilyesmi, egyrészt mert a családom ezt akarná, másrészt meg nem olyan szar az életem, hogy könnyen lemondjak róla. Viszont ha pár év múlva derülne ki ilyen, és nem lenne mögöttem olyan család mint most, nem lennék sikeres, szóval értitek.. akkor beletörődnék. Úgyis mindenki meghal egyszer és inkább így érek a finisbe, minthogy utcán agyonverjenek, ilyesmi..
Persze ha lenne élettársam/férjem/barátom/kölyköm/bármi akkor is kezeltetném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!