Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha kiderülne hogy valami...

Ha kiderülne hogy valami ritka betegséged lenne ami halálos és 2 napod van hátra, mit tennél? Elutaznál stb.

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.
2010. nov. 21. 19:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha olyan betegséged van, ami 2 napot hagy hátra az életedből, rég nem vagy olyan állapotban, hogy utazgass.
2010. nov. 21. 19:47
 12/27 anonim ***** válasza:
akibe szerelmes vagyok, végig vele lennék a hátralévő időben, az utolsó órákban szerelmet vallanék neki, és hogy csak kis időm van hátra elmondanám neki.nem szomorítanám a szüleimet, a nagyszüleimet, nem is találkoznék velük inkább
2010. nov. 21. 19:51
 13/27 anonim ***** válasza:

családommal lennék egy ideig, együtt midnenki... felkeresném a abrátaimat, és azokat akiket talán már fel kéne így is... akik barátiam voltak de eltávolodtunk. megköszönném nekik amit értem tettek, hogy mellettem voltak, és szétosztanám a cuccaim.

aztán megkeresném őt, elmondanám neki hogy szeretem, és egy éjjelen át szeretkeznénk... először ekiznék, aztán koko végül heroin, közben szex. cigi kartonszámra, simán. aztán kitisztulnék és hazamennék, elbúcsúznék a családomtól és tőle, a barátaimtól és midnenkitől aki bármit is jelentett, majd kimennék egy tisztásra ( a kednvec helyem) és egy aranylövéssel megelőzném a betegséget.

ezt persze csak és kizárólag akkor, ha kétség nem férhet hozzá hogy meghalok, de mivel a kérdés is fiktív így a válasz is az.

2010. nov. 21. 19:51
 14/27 anonim válasza:
Minden extrém dolgot kipróbálnék, amit addig nem mertem volna! Egyszer volt egy ilyen film is, az amerikai taxis csaj játszodt benne, szakács volt, összespórolt egy rakás pénzt, és kiderült, hogy halálos beteg, ezért elverte az összes pénzét!S a végén kiderült, hogy még sem beteg, ezért most gályázhat megint egy csomót! :D
2010. nov. 21. 19:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Öngyilkos lennék hogy azért ne már!
2010. nov. 21. 20:47
 16/27 anonim ***** válasza:

Első nap omlanék egy hatalmasat a barátaimmal.

Második nap meg dugnék.

2010. nov. 21. 21:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem hinném el,annak ,aki mondta! leszarnám midneki véleményét,abban bíznáék,hohy mégtöbb napon van hátra...tehét úgy telne el a 2 nap,ahogy egyébként is:)
2010. nov. 21. 22:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerelmet vallanék annak a férfinak, aki hónapok óta vonz... :) 25/N
2010. nov. 21. 22:51
 19/27 anonim ***** válasza:

Na igen, itt derülnek ki, hogy mik azok, amik igazán fontosak az életben. A legtöbb dolgot (az önpusztítós válaszoktól eltekintve) akkor is megcsinálhatjátok, ha nem vagytok halálos betegek.

"Élj úgy, mintha minden nap az utolsó lenne."- nagyon igaz

A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, valószínűleg nem hinném el, vagy ha igen, próbálnék vmi megoldást keresni.

2010. nov. 22. 15:56
 20/27 anonim ***** válasza:

Hát Én még életembe nem hallottam olynaról ami 2 nap alatt visz el. Ami ilyen súlyos betegség az rögtön elvisz, 1 nap alatt se, és hidd el nem azon og járni, hogy leugorj a sarki kis boltba. Általába az ilyen húdesúlyos, de mégis kiengednek a kórházból az úgy 1-2 hónap.. ÉS akkor jönne az, hogy felvennék 1 gcinagy hitelt a házamra és úgy 20 millából elutaznék Írországba és Amerikába ÉSS megerőszakolnám Jackson Rathbone-t. :D

A hónap többi napján pedig halálra szexelném magam. Különböző emberekkel. Ohh Yeah.

17/L

2010. nov. 23. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!