Ha kiderülne hogy valami ritka betegséged lenne ami halálos és 2 napod van hátra, mit tennél? Elutaznál stb.
családommal lennék egy ideig, együtt midnenki... felkeresném a abrátaimat, és azokat akiket talán már fel kéne így is... akik barátiam voltak de eltávolodtunk. megköszönném nekik amit értem tettek, hogy mellettem voltak, és szétosztanám a cuccaim.
aztán megkeresném őt, elmondanám neki hogy szeretem, és egy éjjelen át szeretkeznénk... először ekiznék, aztán koko végül heroin, közben szex. cigi kartonszámra, simán. aztán kitisztulnék és hazamennék, elbúcsúznék a családomtól és tőle, a barátaimtól és midnenkitől aki bármit is jelentett, majd kimennék egy tisztásra ( a kednvec helyem) és egy aranylövéssel megelőzném a betegséget.
ezt persze csak és kizárólag akkor, ha kétség nem férhet hozzá hogy meghalok, de mivel a kérdés is fiktív így a válasz is az.
Első nap omlanék egy hatalmasat a barátaimmal.
Második nap meg dugnék.
Na igen, itt derülnek ki, hogy mik azok, amik igazán fontosak az életben. A legtöbb dolgot (az önpusztítós válaszoktól eltekintve) akkor is megcsinálhatjátok, ha nem vagytok halálos betegek.
"Élj úgy, mintha minden nap az utolsó lenne."- nagyon igaz
A kérdésre válaszolva: fogalmam sincs, valószínűleg nem hinném el, vagy ha igen, próbálnék vmi megoldást keresni.
Hát Én még életembe nem hallottam olynaról ami 2 nap alatt visz el. Ami ilyen súlyos betegség az rögtön elvisz, 1 nap alatt se, és hidd el nem azon og járni, hogy leugorj a sarki kis boltba. Általába az ilyen húdesúlyos, de mégis kiengednek a kórházból az úgy 1-2 hónap.. ÉS akkor jönne az, hogy felvennék 1 gcinagy hitelt a házamra és úgy 20 millából elutaznék Írországba és Amerikába ÉSS megerőszakolnám Jackson Rathbone-t. :D
A hónap többi napján pedig halálra szexelném magam. Különböző emberekkel. Ohh Yeah.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!