Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az oka ha az embernek...

Mi az oka ha az embernek "rossznapja" van?

Figyelt kérdés

Ma most este egy órán belül 3 olyan dolog történt velem ami még sose és olyan szinte halmozatban, hogy tuti oka van. vagy csak én beszélem be magamnak, hogy közük van egymáshoz?

10 éve vezetek balesetmentesen, napi 200 km. Ma most este nekitolattam egy oszlopnak,utána hazafele jövet egy kanyarban kinyilt a bal hátsó ajtó melyet valószinű, hogy az előtt kabátot kivevő ismerősöm rosszul csukott be, hazaérve pedig tövig letört véresre a körmöm miközben egy szaloncukrot bontottam ki.

Hát ez nem az én napom.

Amugy is kétbalkezes vagyok, de olyanokban, hogy leeszem leiszom magam meg ilyenek.

Miért van ez? Én vagyok béna? vagy egyszerüen csak van ilyen?

2010. nov. 21. 01:17
 1/2 anonim ***** válasza:
én ma nagyon csúnyán összevesztem a legjobb barátommal :'( biztos a telihold miatt van, bár nem nagyon hiszek benne :'(
2010. nov. 21. 01:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elég egyetlen 1 baki és utána máshogy állsz hozzá a dolgokhoz. Pl.: Én vagyok a legjobb matekos az osztályban. Ha 1 feladatot elrontok, akkor elmegy a kedvem az egésztől és már a többi sem lesz jó, mert úgy állok hozzá, hogy ez nekem úgysem megy, pedig amúgy menne.
2010. nov. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!