Hogy mondjam el anyának, hogy hármast kaptam kémiából?
Anya, hármast kaptam kémiából.
ÍGY
Hány éves vagy? Amikor alsós voltam még nekem is gondot okozott egy rossz jegy ilyen szempontból. De ha te idősebb vagy, nem hiszem, hogy ebből gond lenne. Bár én nem ismerem anyukádat, és lehet, hogy ő szigorú.
Viszont, ha tényleg dühös lesz, legjobb mondat utána, hogy javítani fogsz. Jah és legközelebb tanuld meg az anyagot:)
Csak majd jön a szokásos duma, hogy nem vesznek fel sehova, stb...
Én jó tanuló vagyok tavaly csak matekból voltam négyes, a többi mind ötös :S
Anya, képzeld az a k.öcsög tanár majdnem mindenkinek 1-est és 2-est adott, és csak az enyém lett 3-as. Úgy küzdöttünk ezért a jegyért mint az életünkért, ez a r.ohadék meg így leértékelte.. Most mondd meg?! Szóval örülök hogy nekem legalább 3-as lett.
:D
kb így:D
Amúgy én úgy mondanám meg ahogy leírta az első:
Anya, hármas lettem kémiából.;)
ó, sajnállak Téged, mert ilyen szülőt/szülőket kaptál, de ne akarj senkinek sem megfelelni, csak és kizárólag magadnak, egyszerűen nem lehet ilyen az anyukád
ha továbbra is ez a megfelelési kényszer van benned sosem leszel 5- ös tanuló, csak egyre rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!