Hogy mondjam el? (NAGYON FONTOS! )
Ének év végi dolgozatom 3-as lett.
Még nem írtuk be, mert csak angolon megkaptuk megnézni (angol tanárnőnk=ének tanárnőnkkel)
Eddig 1-5. Kitűnő voltam, most meg kaptam még egy 3-as dolgozatot is.
Hogy mondjam el Neki?
Jajj, bocsánat este van.
Anyukámnak.
Ja, és:
12/F
Büntit még nem kaptam.
Természet kettesért se szólt.
De ez év végi azért félek!
Húú te, mi lenne veled, ha igazgatóit kapnál? :'D
Nem kell félni, mivel anyud éjszakás lesz, van időd felkészülni lelkileg a reakciójára (bár nem hiszem, hogy magára gyújtaná a házat). A 2-est hogy mondtad el neki? Próbáld meg ezt is ugyanígy, vagy hasonlóan.
Odavittem neki az ellenőrzőmet.
Kész.
Igazgatóit meg nem kapnék, akkora hülyeségekben nem vok benne.
Edespofa vagy. :)
Hat mondd meg neki siman h ez nem sikerult olyan jol ahogy szerrletted volna de remeled az evvegid nem ilyen lesz.
Aztan amit meg lehet: odameni a tnohoz es megkerni h te valamelyik szunetben ha lenne ra lehetoseged felelnel a dolgozat anyagabol mert nem gondoltad volna h ez ilyen rosszul sikerult es semmikepp sem szeretned h lerontsa az ev vegi jegyedet hiszen eddig kituno voltal es amugy is szeretned megmutatni h tudod a tananyagot.
Kituno vagy, velunk maskepp bannak- lehet szidni de ez van.
Egyebkent nalam ez ugy nezett ki h en akadtam ki ha gimiskent bekaptam egy xar jegyet anyam mar fel se vette. Kisgimiben volt viszont meg olyan h 4/5 lett a dogam es anyam elkezdett vigasztalni h nyugi kicsim kijavitod! - haha annyira megszokta h kiakadtam az ilyenek miatt, de akkor meg orultem a 4/5-nek mert lett vagy 2 az osztalyatlag... Tori...
Köszönöm, mindenkinek!
Valamiért nem írtuk be...
Énekeltem az ötösért és meglett, szóval nincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!