Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy mondjam el? (NAGYON...

M@x kérdése:

Hogy mondjam el? (NAGYON FONTOS! )

Figyelt kérdés

Ének év végi dolgozatom 3-as lett.

Még nem írtuk be, mert csak angolon megkaptuk megnézni (angol tanárnőnk=ének tanárnőnkkel)

Eddig 1-5. Kitűnő voltam, most meg kaptam még egy 3-as dolgozatot is.

Hogy mondjam el Neki?

2011. jún. 7. 21:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és az kimaradt, hogy holnap énekünk lesz és szerintem úgyis beírjuk, na de anyukám délutános lesz (12:30-23:00) így nem fogja tudni amíg nem nézi meg, végez a délutánossal.
2011. jún. 7. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Kinek kell elmondani? >.<
2011. jún. 7. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Jajj, bocsánat este van.

Anyukámnak.

Ja, és:

12/F

2011. jún. 7. 21:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaaaa, hogy anyunak. Csak most olvastam a kérdés alatti irományt. Szóóóóval. Mikor rossz jegyet kapok, én általában mindig megvárom, amíg egy nyugodt pillanatában találom, és akkor csak úgy odamegyek, éés "Öööhm... Amúgy 3-as lett az ének év végim". Valahogy jobb egyből kimondani, és nem elkezdeni kertelni, hogy íííígy meg úúúgy, meg, hogy most talán ki fogsz kicsit akadni stb. stb. Ilyenkor általában kiakad, kicsit leordítja a fejem, majd onnantól 2 hétig folyamatosan kérdezgeti hogy állok énekből. Mondjuk ez év végi dolgozat, szóval max. kiakad, illetve nem tudom mennyire szereti az anyukád osztogatni a büntiket...
2011. jún. 7. 21:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Büntit még nem kaptam.

Természet kettesért se szólt.

De ez év végi azért félek!

2011. jún. 7. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Húú te, mi lenne veled, ha igazgatóit kapnál? :'D

Nem kell félni, mivel anyud éjszakás lesz, van időd felkészülni lelkileg a reakciójára (bár nem hiszem, hogy magára gyújtaná a házat). A 2-est hogy mondtad el neki? Próbáld meg ezt is ugyanígy, vagy hasonlóan.

2011. jún. 7. 21:55
 7/10 A kérdező kommentje:

Odavittem neki az ellenőrzőmet.

Kész.

Igazgatóit meg nem kapnék, akkora hülyeségekben nem vok benne.

2011. jún. 7. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
jaj de cuki vagy :D
2011. jún. 7. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Edespofa vagy. :)

Hat mondd meg neki siman h ez nem sikerult olyan jol ahogy szerrletted volna de remeled az evvegid nem ilyen lesz.

Aztan amit meg lehet: odameni a tnohoz es megkerni h te valamelyik szunetben ha lenne ra lehetoseged felelnel a dolgozat anyagabol mert nem gondoltad volna h ez ilyen rosszul sikerult es semmikepp sem szeretned h lerontsa az ev vegi jegyedet hiszen eddig kituno voltal es amugy is szeretned megmutatni h tudod a tananyagot.

Kituno vagy, velunk maskepp bannak- lehet szidni de ez van.

Egyebkent nalam ez ugy nezett ki h en akadtam ki ha gimiskent bekaptam egy xar jegyet anyam mar fel se vette. Kisgimiben volt viszont meg olyan h 4/5 lett a dogam es anyam elkezdett vigasztalni h nyugi kicsim kijavitod! - haha annyira megszokta h kiakadtam az ilyenek miatt, de akkor meg orultem a 4/5-nek mert lett vagy 2 az osztalyatlag... Tori...

2011. jún. 7. 23:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, mindenkinek!

Valamiért nem írtuk be...

Énekeltem az ötösért és meglett, szóval nincs gond!

2011. jún. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!