Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan mondjam el neki?

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy szerelmes vagyok egy fiúba de nem merem neki elmondani...ti is voltatok már így ezzel és hogyan oldottátok meg?? Annyi a baj,hogy nem hiszem,hogy ő szeret!! :( Mit csináljak?
2011. szept. 3. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, mondd meg neki. Jobb, ha kiderül, hogy nem szeret, mint a bizonytalanság.
2011. szept. 3. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
de néha azért jobb a remény mint a nem.. amúgy három éve bele vagoyk zúgva egy fiúba, de még mindig nem monndtam el neki: D reménykedek, hogy egyszer leszólít, de élem tovább az életem, és ebben a három évben már nemegy sráccal összejöttek a dolgok. neked is ezt tanácsolom. ne hagyjuk, hogy elfajuljon a feminizmus!:)
2011. szept. 3. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:

a fiúk elhiszik ha azt mondod nekik hoyg szerelmes vagy, szóval mond meg nyugodtan.

Fordítva ez nem igaz, a lányoknak nem elegek a szavak :)

2011. szept. 3. 16:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen...elhatároztam,hogy megkeresem hétfőn és beszélek vele...és ha elutasít akkor így jártam!! :(

Remélem összejönnek a dolgok!! :D Még egyszer nagyon szépen köszönöm! :)

2011. szept. 3. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha elutasít is jól jársz:

Időt spórolsz mert tudod hogy nála nem, és nyithatsz más fiúk felé.

2011. szept. 3. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a problémám...nem tudok mit mondani...://
2011. szept. 4. 00:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Tegnap 18:39

Igazad van...persze az biztos,hogy ha elutasít eleinte rossz lesz de remélem össze jön!! :D

Utolsó

Sajnállak... :/

2011. szept. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!