Hogyan mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy szerelmes vagyok egy fiúba de nem merem neki elmondani...ti is voltatok már így ezzel és hogyan oldottátok meg?? Annyi a baj,hogy nem hiszem,hogy ő szeret!! :( Mit csináljak?2011. szept. 3. 11:32
1/7 anonim válasza:
Menj oda hozzá, mondd meg neki. Jobb, ha kiderül, hogy nem szeret, mint a bizonytalanság.
2/7 anonim válasza:
de néha azért jobb a remény mint a nem.. amúgy három éve bele vagoyk zúgva egy fiúba, de még mindig nem monndtam el neki: D reménykedek, hogy egyszer leszólít, de élem tovább az életem, és ebben a három évben már nemegy sráccal összejöttek a dolgok. neked is ezt tanácsolom. ne hagyjuk, hogy elfajuljon a feminizmus!:)
3/7 anonim válasza:
a fiúk elhiszik ha azt mondod nekik hoyg szerelmes vagy, szóval mond meg nyugodtan.
Fordítva ez nem igaz, a lányoknak nem elegek a szavak :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...elhatároztam,hogy megkeresem hétfőn és beszélek vele...és ha elutasít akkor így jártam!! :(
Remélem összejönnek a dolgok!! :D Még egyszer nagyon szépen köszönöm! :)
2011. szept. 3. 17:13
5/7 anonim válasza:
Ha elutasít is jól jársz:
Időt spórolsz mert tudod hogy nála nem, és nyithatsz más fiúk felé.
6/7 anonim válasza:
nekem is ez volt a problémám...nem tudok mit mondani...://
7/7 A kérdező kommentje:
Tegnap 18:39
Igazad van...persze az biztos,hogy ha elutasít eleinte rossz lesz de remélem össze jön!! :D
Utolsó
Sajnállak... :/
2011. szept. 4. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!