Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Emberek szerintetek gáz ha...

Emberek szerintetek gáz ha mindig hülyülök, és én igy érzem jól magam? :D

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem változom meg senki kedvéért, csak a véleményekre vagyok kiváncsi. :))
2010. nov. 19. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én véleményem az, hogy mindenki a saját életének a királya, tehát olyan törvények szerint él, amelyeket ő lát megfelelőnek és olyan módon él, amelyet ő választ.

Értelemszerűen a vélemények mindig különböznek és 2 ember nem fog ugyanazok az elvek szerint élni, ebből következik az is, hogy amit te jónak látsz azt egy másik ember lehet, hogy nem fogja helyeselni és fordítva is lehetséges. Hiszen nem vagyunk egyformák, tehát az ötleteink, a céljaink, a tapasztalataink sem egyformák, a személyiségről és neveltetésről nem is beszélve. És ezek a legfontosabb tényezők egy ember kialakulásában, de mivel különböznek, ezért az emberek is különbözőeknek alakulnak ki.

Tehát fogsz találkozni olyanokkal, akiknek tetszeni fog az életstílusod, lesznek olyanok akik az első találkozás után már nem fognak akarni semmit se tőled, lesznek olyanok akiket nem fogsz érdekelni, stb. stb.

Én azt mondom, hogy nem érdekel mi a stílusod: van stílusod és ez a lényeg.

Ember vagy, a saját utadat járod, befolyásolhatatlanul élsz és ezekért tisztelni foglak, ha majd egyszer megismerlek :-)

Szép Napot !

2010. nov. 19. 15:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2010. nov. 19. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha sokat hülyülsz, és jó kedélyű vagy. De ne csapjon át abba, hogy mindig, minden helyzetet elhülyülsz, mert akkor soha nem fogják komolyan venni a mondandódat, véleményedet, vagy amit teszel.
2010. nov. 19. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az gáz, hogy ezt a hülyülést nem veszed természetesnek, hanem megkérdezed mások véleményét, tehát nem vagy valójában hülye, csak játszod az eszed, hogy "egyedi" lehess.
2010. nov. 19. 23:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves 3. válaszoló.

Nem így van, csak arra voltam kiváncsi, hogy mit szólnak az emberek ehez, mert téleg egésznap hülyülök mindenkivel és jólérzem magam meg nevetek. Tehát nem olyan hülyülésre gondoltam, amire valószinüleg te gondolsz. De azért köszönöm a választ!

2010. nov. 20. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!