Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem, hogy minden nő...

Miért érzem, hogy minden nő bunkón fog beszélni velem?

Figyelt kérdés
És miért "húzzák az orrukat", ha elmegyek mellettük.
2010. nov. 19. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Mert csúnya vagy :D ha én elmegyek egy nő mellet, akkor ezt gondolja: Húúú de jó FÉRFI igazán megsunázhatna :P
2010. nov. 19. 13:34
 2/9 A kérdező kommentje:
:'(
2010. nov. 19. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát Saten ha én elmennék melletted akkor befognám az orrom és azt gondolnám "nem szokott ez fürdeni?"
2010. nov. 19. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:

1) büdös vagy

2) csúnya vagy

3) bámulod őket és ez zavaró

4) mindhárom egyszerre

5) üldözési mániád van

2010. nov. 19. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
bocsi saten, de én azzal a fejjel nem lennék ilyen nagyra magammal:D
2010. nov. 19. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem beképzeled magadnak.

Én le se sz-rom ki mit gondol rólam, pláne, ha idegen.

2010. nov. 20. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez így van :D
2010. nov. 20. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Saten*-*<333:DD
2010. nov. 26. 18:44
 9/9 anonim válasza:

Elég valószínű, hogy önbizalom hiányod van. Ezen kellene segíteni, ezt fejleszteni, és tökjó lenne minden.

Egyébként ha magadnak tetszel, a többiek véleménye ne érdekeljen, ne vedd észre azokat, akik megbámulnak azért, mert mittudomén piros csőnaci van rajtad kék cipővel, meg sárga kabáttal. Azt figyeld, ki az, aki azért néz, hogy "Hűű, ez mekkora arc!Tökre bejön tetszik a stílusa, meg hogy be meri vállalni." Próbáld ki, hogy végigmész egy olyan helyen, ahol sokan vannak, és valószínűleg senki nem ismer és valami olyan cuccban, amire azt mondanád, hogy: "Ú, ezt tuti nem venném fel, nem illik hozzám, nem az én stílusom!" Figyeld a reakciókat! A fő az, hogy legyél magabiztos! (Írja, hogy megcsináltad-e, és mi lett)

2010. dec. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!