Őrült vagyok vagy intelligens?
Szia!
Majdnem ugyanezt a kérdést teszem fel magamnak naő mint nap.
Ezt azért írom, hogy tudd, nem vagy egyedül. Én speciel úgy érzem magam mint egy földönkívüli. Gyakran megkapom, hogy bunkós stb. tanáraim nagyon kedvelnek mert mindent megtudok velük beszélni, mindenhez van véleményem.
Gondolom hallotál már az MBTI személyiségtesztről.
Nem tudom biztosra mondani, de az biztos, hogy a racionálisak csoportjába tartozol. Én speciel INTJ vagyok szóval teljesen átérzem amit írtál. Nagyon megkésve írom ezt. Ha az érzelmeidről is írtál volna (ha vannak (ez most nem beszólás)) Nah, mindennek egy a vége... Nem vagy őrült csak tudod, hogy jobb vagy mint a többi. Tudod, hogy tudsz. Általában ez a fejfájás, alvatlanság akkor szokott jelentkezni amikor valami érzelem hat rám (ritkán), ilyenkor bunkó, lekezelő vagyok mindenkivel. Nincsen semmi bajod, olvass paradoxonokat azok lekötik a figyelmedet és szórakoztatni is fognak. Ha eddig nem tetted kezdj el sportolni az segít. Vagy ajánlom, hogy vgyél légpuskát és pontlövészkedj, ez azért jó mert akkor kikapcsol az agyad.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!