Őrült vagyok vagy intelligens?
Te megváltoztatod a világot! :O Hihetetlen! Miért nem lehet minden ember ilyen?! Te leszel a példaképem! Ezt akartad hallani?
Az előzőknek meg igaza van! Te filozófus! Inkább tanulj - még ha nem is látod értelmét. Erre IS rá kellett volna jönnöd okoskám, sőt arra IS, hogy magadba is jól el tudsz lenni, nem kell mindenképp valakikKEL lenni.
Egyébként meg te is hülyülhetnél. Bár igaz: Te gondolom sznob lehetsz...
Arról nem is beszélve, hogy nem azok számítanak intelligensnek, akik értik a latin szavakat. Hoppá-hoppá én is latint tanulok, intelligens vagyok úgy nagyjából, de én hülyülök, és BÁRKIN segítek, és nem tartom magam nagyra.
Szóval nem őrült vagy, hanem sznob, és beképzelt!
Üdv
17:59
Nézd én nem ismerlek, de tudom, hogy egy csomó olyan ember van aki tanul és lesz belőle valaki, viszont begyöpösödik és unalmas lesz. Ez az egész oktatás ami jelenleg van egy futószalag, ahol szinte már-már egyforma alapsémájú emberek kerülnek ki, ugyanazokat a közhelyeket szajkózva, saját vélemény nélkül. És nem azokból lesz valaki akik saját egyéniséget bírtak kovácsolni és megpróbáltak élni, hanem azokból akik magoltak és magoltak, vagy vannak olyanok is akik az agyi rendellenességüknek köszönhetően megragad minden anyag a fejükben, mert tudnak koncentrálni, nem zavarnak be az érzéseik, vágyaik, azok az ösztönök amik emberré tesznek bennünket.
Szoktam "hülyülni" és nem vagyok sznob, mindig kimondom a véleményem és sosem kedves, nem is szeretnek, és nem mondom, hogy nem érdekel, de úgy teszek. És jobb lenne ha leakadnátok a latin témáról, már mondtam egyszer, hogy csak egy példa volt.
Szia.
Ismerős érzés, csak épp nem értem mi a problémád vele...
Nekem is volt olyan érzésem hogy egy társaságban mindenki primitívebb nálam. Igen tudom, ez beképzeltség. Én is akkor érzem jól magam ha valakivel az mellett hogy hülyülhetek, komoly dolgokról is el tudok beszélgetni. Mondjuk nem a latint hoztam volna fel, inkább a reális világnézetet, meg ilyeneket. Alapjába véve te reál beállítottságú vagy, ami szerintem jó. Bele látunk dolgokba és keressük mindenben az összefüggéseket. Én sem értem meg azokat akik csak elfogadnak valamit, mert a TV azt mondta vagy olvasták a Wikin. És igen, szerintem is a suli elveszi az ember józan gondolkodását. Ez matek-ban nagyon látszik, és tanulmány is volt róla. Egy logikai feladatot feladtak 5-8ban, 9-12-ben és egyetemen végül. Kitalálod ki teljesítette jobban? Hát igen, az 5-8as, mert még tudott normális paraszti ésszel gondolkodni. Futószalag? Nem igazán, csak annak az aki tengődik rajta, az akinek célja van megkapja a futószalagon azt ami neki fontos.
Nah én is elfilóztam itt...
A megoldás egyszerű, keress olyan baráti kört, akik hasonlóan gondolkodnak. Ennyi.
13:27
És? Ezzel még nincs megoldva semmi. Tegyük fel, hogy unatkozom, de ha csinálnék valamit az lefoglalna, de attól még nem lenne értelme azon kívül, hogy lefoglal. Ha lefekszem aludni álmosan, akkor is át fog futni az agyamon, hogy "ezen a napon megtettem ezt meg ezt, de nem volt értelme csak oka" Én nem nézek ki olyan rosszul, ha akarnám én is járkálhatnék a plázában, hogy felszedjek pár plázacicát, de nem fogok (először is mert nem akarok, másodszor, itt pláza sincs.. :P) Ha viszont oda jönne hozzám egy.. na az már más kérdés. :)
14:28
Ennek teljes tudatában írtam ki. Jól esett leírni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!