Hol vagytok "őrült" emberek?!?
Figyelt kérdés
Hol vannak azok a pozitívan őrült emberkék, akik nem félnek gyerek lenni! Nem a bulik és a drogok "éltetik". Táncra perdülnek az utcán, fákat ölelgetnek, énekelnek, alkotnak, kilátszanak tömegből, ÉLNEK! Le lehet heveredni velük a mezőre, és egyszerűen csak nézni az eget. Nem bújnak a hétköznapi szürke ember jelmezébe és nem képzelik magukat "felnőttnek".
Egyszerűen csak... önmaguk és élvezik!
Hol vagytok, barátaim? :D
2011. aug. 9. 05:26
1/34 anonim válasza:
Itt! Amikor világosabb lesz indulok egy kirándulásra.
3/34 anonim válasza:
Ez nagyon szimpatikus, szóljatok, hogy merre vagytok! :)
5/34 anonim válasza:
Én egészen biztos vagyok benne, hogy nem vagyok normális. ;)
17/L
7/34 A kérdező kommentje:
Áááh! Azt hittem már ezek a típusú emberek kihalófélben vannak. Ki hová valósi? Valóban kéne valami csoportos találkozót csapni, vagy csak eleinte eszme cserélni. Akinek van mersze, nyugodtan zaklasson privátba! ;D
18/L
2011. aug. 9. 20:41
9/34 anonim válasza:
Debreceni csaj jelentkezik, és ugyanezzel a gonddal küszködik, mint a kérdező! :) Lehet rám is írni priviben! :D
10/34 anonim válasza:
ki az az én?
bp- vagyok.ma 20:36-vagyok
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!