Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnám legyőzni a félelmet?

Hogy tudnám legyőzni a félelmet?

Figyelt kérdés

nekem az a bajom hogy egyszerűen félek amikor meg akarnak verni lever a víz elkezdek félni úgy érzem el szál az erő a testemből és szégyenlem magam e miatt valaki tudna ebben segíteni hogy tudnám ezt valahogy legyőzni Ma is két cigány beszólt és nem mertem nekik vissza szólni van valami módszer amivel ezt kilehetne ezt a félelmet iktatni belőlem? Mert hát az a baj hogy én nem leszek ideges amikor beszólnak csak elkezdek félni csak akkor leszek nagyon ideges ha haverjaimnak vagy olyanoknak szólnak be akiket kedvelek. légyszí normális válaszokat és ne kezdjetek el oltogatni köszi

Nagyon fontosak lennének a jó tanácsaitok.

2010. nov. 17. 10:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi az a félelem? :D
2010. nov. 17. 10:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Amikor beszólnak gondolj arra: ki nevetlek,mert te csak akkor is egy büdös, tetves, dögevő c...ny vagy!És az is maradsz!A vér nem válik vízzé!
2010. nov. 17. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:20

Nem vagyok lány. A probléma az, hogy hősködni és keménynek lenni jó dolog, de mikor a szívedből előmered a böllérkés, akkor már hiába rágódsz azon, hogy akár haza is mehettél volna a szeretteidhez.

2010. nov. 17. 11:24
 14/15 A kérdező kommentje:
csak tudjátok ez a suliban történt velem és szerintem ha nem szólok vissza semmit akkor rám fognak szállni nem?
2010. nov. 17. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy zárt közösség sajnos más, ott valóban vissza kell szólni, de mindenképp közönyösen. Át kell érezned, hogy leszarod őket.

Azt persze bele kell kalkulálni, hogy bármikor bárkire rászállhatnak - ez ugyan a legrosszabb eset, de megtörténhet, számolni kell a lehetőségével.

Ilyenkor valóban marad az önvédelem, ám lesz egy nagy előnyöd - ha sarokba vagy szorítva sokkal keményebben tudsz harcolni, akkor bizony mindent bele!

2010. nov. 18. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!