Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem, miért van ez?

Mi van velem, miért van ez?

Figyelt kérdés

Közepes tanuló vagyok, na jó, közelebb a jóhoz, mint a rosszhoz. Viszont itthon folyton játszanék a gépen, ennék, TV-znék, és ezt csinálom is már vagy 4-5-6 hete. Csak annyi, hogy az utóbbi időben elhatároztam, hogy na most akkor ennek vége, kezdődik a "katonaság",de nem megy. Mi tagadás, nem vagyok büszke magamra, de egyszerűen nem sikerül, nem tudom miért,nem voltam mindig ilyen, de most egyszerűen nem sikerül .....

16/L

2010. nov. 15. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát én szívesen segítenék neked :D
2010. nov. 15. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én is így vagyok... januárban vizsgázom és alig tudok valamit, ma ránéztem a feladatsorra és töküres volt a fejem, azt se tudom amit eddig megtanultam.. :(
2010. nov. 15. 16:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nincs valami komoly beütése a kérdésnek,de nagyon komoly kérdés

Paradoxális helyzet, mivel egyrészt élvezem, amit csinálok, másrészt viszont tudom, hogy ha ezt így folytatom akkor semmire se fogok menni

Csak azt nem értem, hogy miért nem vagyok képes abbahagyni ezt az egészet. Nem is vagyok biztos, hogy abbaakarom hagyni. Ki akarná abbahagyni az élvezetek sorozatát ?....

2010. nov. 15. 16:34
 4/5 A kérdező kommentje:
2.válaszoló:sajnálom
2010. nov. 15. 16:35
 5/5 Avalanche ***** válasza:
Perpillanat én is ezt az.. khm.. életmódot követem. Nekem személy szerint általában szükségem van az inspirációra, hogy legyen valami konkrétabb célom, ami ad némi okot a megerőltetésre, kitartásra. Keress valamit, amiért érdemes tanulni - ha mást nem, legalább kicsivel könnyebb lesz.
2010. nov. 15. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!