Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináltál ma és miért?

Mit csináltál ma és miért?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 17:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyolckor felkeltem, mert ébresztett a kiscsaj. Megetettem, mert éhes volt, és tisztába is raktam, mert pisis volt. Visszafeküdtem, mert álmos voltam, elaludtam, mert tényleg álmos voltam. Utána megint felkeltem, és ettem egy piskótát, mert éhes voltam, aztán megetettem a csajszit, mert éhes volt. Vittem a csap alá, mert trottyos volt. Ebédeltem, mert elkészült a kaja, és mert kopogott a szemem. Ittamegy kávét, mert le akart ragadni a csipám, közben eszmecserét folytattam a családdal, mert az ember szociális lény. Aztán a regényemmel bíbelődtem, mert javítom benne a hibákat. Közben teáztam, mert a nagy összpontosításban megszomjaztam. Ja, fát is tettem a kályhára, hogy le ne aludjon. Szellőztettem, mert füstszag lett. Megetettem a csajszimat, mert rájött, hogy éhes. Tisztába is tettem a szokásos ok miatt. Most írok, mert jó ez a kérdés. Utána palacsintát fogok enni, mert a férjemre rájött, hogy sütni akar. :)
2009. jan. 11. 19:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
fel 2kor felkeltem..aztan nekifogtam mateket oldnai..,mert rohamosan jon az eretsegi..,elkisertem a tesom az allmosra..majd hazajottem megint matekeztem..es most pedig bejottem picit en is a nettre:D
2009. jan. 11. 19:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
4-kor keltem, mert keltett a torpe, fél hétig játszottunk (sajna, este korábban elaludt, így reggel korábban kelt), visszaaludtunk:) Foztem, szánkóztunk egy nagyot a kicsivel, lefagytunk, filmet néztunk, orultem, hogy nem jon semmi vendég, játszottunk és vártam, hogy végre elaludjon a torpe:)
2009. jan. 11. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Elvittem a lányomat orvoshoz, mert beteg lett, utána pedig ebédet főztem.
2009. jan. 12. 13:48
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Vertem a farkamat, mert jól esett :))
2009. jan. 12. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Vagy hatszor elcsúsztam a jégen kb 1000 ember előtt,mert béna vagyok :D.(ÉS nem szégyellem)looser vagyok forevör:D
2009. jan. 15. 18:55
 17/17 anonim válasza:
Kb 10.15kor keltem, és élveztem hogy itthon vagyok, mert amugy Pécsett lakom, és szeretek itthon lenni. Aztán felkeltem, bejött a szobámba a cicám, mert amikor itthon vagyok mindig besettenkedik, azt remélve, hogy velem aludhat egy kicsit. Most nem jött össze. Kb 4 ig takarítottam a szobámat és a fürdőt, mert kicsi por is volt, és mert jól esett takarítani, utána szeretem a tisztaságot. Aztán hazajött anyu és beszélgettünk, mert mindig beszélgetünk, ha hazajön, a teganpi kézimeccs volt a téma, ami egyben életem első kézi meccse volt. Mármint mint néző vettem részt rajta:), mert én nem kézizem. Közben néha eszembe jutott ez-az, hiszen idén diplomázom és folyton azon agyalok, mi lesz majd később, mert már nagyon várom hogy a nagybetűs életbe lépjek, de közben folyton bánkodom, miért is nem vagyok gyerek, mert nagyon jó volt gyereknek lenni. Aztán ettem apu sajtospogácsájából, ami nagyon finom volt:)A nagybátyám hozott műzlit, mert néha ő és a családja hoz ezt azt a boltból, ha mennek, mert nekik van kocsijuk, nekünk meg nincs, mert a szüleimnek nincs rá szüksége és egyenlőre még nekem se. Aztán műzlit is ettem és megbeszéltem anyuval, hogy holnap én csinálom a aplacsintát, mert imádom a palacsintát, és apu után én tudom a legjobban csinálni, és imádom ha dícsérik, mert megérdemlem:) Aztán beszéltem a párommal, aki épp pókerezik a barátaivel, mert minden pénteken össze szoktak ülni. Aztán netezni kezdtem, pár kérdésre írtam is választ, mert olyan kérdések voltak, amelyek valamilyen választ fogalmaztak meg bennem, mint pl ez. A mai nap jó volt, habár nem történt velem semmi, de a családommal lehettem, itthon, pihenhettem, nem kellett tanulnom(mert nincs vizsgaidőszak).:)Szerencsés ember vagyok
2009. febr. 6. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!