Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Amíg fogszabályzód volt, nem...

Amíg fogszabályzód volt, nem csináltál semmit?

Figyelt kérdés

Van még valaki aki így van\volt ezzel?..

Lehet hülyeség, de úgy érzem, majd amikor leveszik a fogszabályzót, az nekem egy fordulópont lesz az életemben.

Kb másfél éve van fent, és van bennem egy ilyen érzés, hogy amíg fent van, nem keresek párkapcsolatot, nem megyek bulizni, nem haverkodok..stb

lehet hülyeség, sőt... de nem tudok mit tenni ez ellen, és úgy érzem, legbelül nem is akarok, mert ezt én már így elterveztem, hogy na majd akkor elkezdem zabálni az életet...

Valahogy úgy érzem, akkor teljesen meg fogok változni az eddigi énemhez képest, viszont addig amíg ez nem történik meg, ne a régi énemet ismerjék meg...

Na igen, de már 18 éves vagyok és igaz elvileg ebben az évben leveszik, de akkor is amellett, hogy valahol kitartok a célom mellett közben van bennem egy olyan érzés is, hogy közben meg sok mindenből kimaradok...

Van\Volt még Valaki így ezzel, tudjátok mit érzek?

vélemények, gondolatok, szidalmazások, tapasztalatok, tanácsok, biztatások, okosságok... mindenre vevő vagyok!

2010. júl. 29. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyan ilyen vagyok csak 17 éves lány és 3 éve van fent és kitudja még mikor veszik le. De te szimpatikus vagy és ha gondolod küld el az msn-en címedet privátba.( tudom nem ez volt a kérdés).
2010. júl. 29. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
igaz én kicsivel fiatalabb de pont így vagyok vele ahogy leírtad
2010. júl. 29. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok és ha bárkinek van kedve (+- 1 év) akkor nyugodtan irjon!!
2010. júl. 29. 16:07
 4/8 anonim válasza:
Nincsen semmi gond a fogszabályzóval, csak jobban oda kell figyelni a tisztításra. Én fogszabályzósan éltem a leg bulizósabb és pasizósabb korszakomat. :) Lehet hogy nem tetszik mindenkinek, de amúgy sem tetszik mindenki mindenkinek.
2010. júl. 29. 16:21
 5/8 anonim válasza:
Szia!Én 19 éves vagyok és 3 éve van fenn.Szerintem hülyeség, hogy csak emiatt nem mész el bulizni, meg nem haverkodsz. Szerintem a fogszabályzó csak egy kifogás arra, hogy miért nem teszed ezeket a dolgokat, illetve arra, hogy miért nincs párkapcsolatod, így egy külső dologra hivatkozol, és nem kell szembenézned a saját hibáiddal. Hidd el nekem, az embereket egyáltalán nem érdekli, hogy van e fogszabályzód ( főként ilyen idősen már nem is cikiznek vele) Elképzelhető, hogy amikor leveszik tényleg megnő az önbizalmad és nyitottabb leszel, de az is lehet, hogy rádöbbensz, az életed semmit sem változott, és akkor már erre sem hivatkozhatsz.
2010. aug. 1. 00:04
 6/8 A kérdező kommentje:

igen, van benne valami.

Régebben baj volt az önbizalmammal és én ezt a problémámat felismertem, és tettem is ellene...

az elmúlt 1 évben nagyon sokat változtam, testileg-lelkileg egyaránt... ezt mások is mondták már.

szóval az önbizalmammal már semmi baj, azt is mondták páran h. beképzelt lettem, de mondjuk ezt én nem így látom :D

Igazából rájöttem, ki vagyok én és hogy mit is akarok elérni az életben.

Na a lényeg, hogy valamiért azt érzem, hogy ha leszedik ezt a vasat, akkor lesz teljes a "változás".. és úgy akarok nekivágni az életnek, csak mostanában egyre jobban ki vagyok éhezve az életre, bulikra...stb

2010. aug. 1. 00:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne a forduló pont az életembe,ha feltennének egy fogszabályzót!

Tényleg butaság csak azért nem megtenned dolgokat!Fiatal vagy,élned kéne!Senki nem fogja visszaadni az elveszett időt!

2010. aug. 1. 04:39
 8/8 anonim ***** válasza:

húú..látom most már biztos lekerült

és hogy vagy azóta?

nekem most teszik fel majd januárba..:\ kicsit fura érzések kavarognak bennem 18f

2011. dec. 22. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!