Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináltál vagy csinálsz...

Mit csináltál vagy csinálsz majd ezen a napon?

Figyelt kérdés
Amikor sulit váltassz; általános iskola-->középsulee. Felvettek meg minden,eljön a szeptember,jön az első nap szeptember 1.Mit csinálsz aznap?Vagy mit csináltál?
2010. jan. 15. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
semmi extra bemész a terembe-->minenki téged néz(jól kezdődik :D ), majd köszönsz-->bejön az új ofő-->mindenki bemutatkozik mondd magáról egy-két dolgot mit szeret csinálni szabadidejében miért jött ide meg persze h hívnak honnan jöttél stb...utána személyesebben is megismerkedsz valakivel mondjuk aki mellé leültél(kb. mindenki ezt fogja csinálni) és jöhet a holnap..hát valami ilyesmire emlékszem.És fél év múlva írsz róla egy fogit ,h milyen volt az első nap a suliba( nekünk ezt kellett) és viccesen visszaemlékszel rá,h ogy milyenek voltatok:DD
2010. jan. 15. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Összespanolok a sok gizda arccal, oszt elmegyek a osztálybuliba, királyság, minden csajra rámozdulok.

Ilyen a "középsulee".

2010. jan. 15. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

utolsó,de szánalmas vagy,már ne is haragudj xD

Egyébként nem nagy dolog,így visszagondolva,én is totál parafa voltam,de tényleg nem kell idegeskedni.Reggel felveszed az ünneplős ruhát(!),és ez nagyon fontos,hogy nézel ki--->első benyomás.Ha lány vagy,szoknya,csinos blúz,ha fiú fekete szövetgatya,fehér inggel,fekete cipő.Légy ápolt!Na szóval,bemész a suliba,megkeresed az osztályod,osztályfőnököd,először évnyitó,igazgató beszéd blablabla...aztán bementek egy terembe,ofő felveszi az adatokat(tőlünk is egy csomó mindent kérdeztek),mondasz magadról pár szót,hogy hívnak,hol laksz,hobbi,mit szeretsz csinálni,van e tesód,ilyesmik.Aztán jobb esetben körbevezetnek a suliban,hogy ismerkedjetek.Megbeszélitek a másnapot is.Meg persze lehet ismerkedni az új oszttársakkal,beszélgetni.Legyél nyitott,kedves,humoros mindenkivel!:)Általában szeptember elsején 12-13 óra körül hazaengednek.Aztán jön az első tanítási nap.

Nálunk így volt.:)

15L

2010. jan. 15. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Én el is felejtettem hogy szept elsején lesz az évnyitó!:D Lány vagyok.És gatyóba nem mehetek? Ahhoz mien cipő illik?
2010. jan. 15. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De,persze mehetsz gatyába is,valami csinos szövetnadrág magassarkúval tökéletes:)
2010. jan. 15. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát reggel 6:30kor felkeltem felöltöztem elmentem iskolába.. jó szar volt.. :D aszittem soha nem lesz vége a napnak.. aztán félkettőkor kiléptem az iskola kapulyán.. hazajöttem gépeztem kajáltam egyebek.. 5kor elindultam barátnőm elé, elmentünk táncra, tökjóvolt :DD aztán negyed nyolcfele elindultam hazafele és most ittvagyok :D
2010. jan. 15. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
be se megyek XD
2010. márc. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!