Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit fogsz csinálni/ mit...

Mit fogsz csinálni/ mit csináltál (persze csak úgy kitalálva, vagy kb. emlékezve) 27 évesen?

Figyelt kérdés
hogy tervez(t)ed a jövődet/ meddig jutottál el?
2011. márc. 25. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Orvos vagyok Amerikaban vagy briteknel, ha itt nem valtoznak a viszonyok.

Van ket ikerfiam, meg majd kesobb egy lanyom.

Van egy ferjem akivel jokat szorakozunk es utszunk a csaladdal egyutt.

Ja es imadom a klinikan a munkam ami mellett tudom folytatni a kutatasokat amibe most szeretnek bekerulni :)

2011. márc. 25. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg én is orvos vagyok akkor már, Svédországban. :) Van egy szép lakásom, egyedül élek, nincsenek gondjaim, jól megleszek.
2011. márc. 25. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Idén érettségi, utána Pesten tanulok tovább, közben tőzsdetanfolyam meg sok gyakorlás a tőzsdén először kicsiben aztán ha van elég tapasztalatom akkor nagyban.Emellett TOEFL angol nyelvvizsga, ha bejön a tőzsde akkor irány az USA-ba egyetemre vagy nem egyetemre, még nem tudom plussz emellett tőzsde amiből jó eseteben ekkora már elég nagy vagyont csináltam, ezután lesz kellő tőkém egy vállalkozás beindítására és innentől már csak élni kell az életet:)

Ha ez mégsem jönne össze akkor B terv az hogy egy kétkezi szakmával kimegyek és letelepedek Ausztráliában.

Hát ez a terv:)

2011. márc. 26. 00:13
 4/5 A kérdező kommentje:
hmm... az A terved nagyon tetszik. <3
2011. márc. 28. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
addigra már kiégett rocksztár leszek és meghalok egy fürdőkádban vagy fejbelövöm magamat a garázsomban, esetleg a hányásomba fulladok vagy szétiszom a májam... :D
2011. ápr. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!