Mit fogsz csinálni/ mit csináltál (persze csak úgy kitalálva, vagy kb. emlékezve) 27 évesen?
Orvos vagyok Amerikaban vagy briteknel, ha itt nem valtoznak a viszonyok.
Van ket ikerfiam, meg majd kesobb egy lanyom.
Van egy ferjem akivel jokat szorakozunk es utszunk a csaladdal egyutt.
Ja es imadom a klinikan a munkam ami mellett tudom folytatni a kutatasokat amibe most szeretnek bekerulni :)
Idén érettségi, utána Pesten tanulok tovább, közben tőzsdetanfolyam meg sok gyakorlás a tőzsdén először kicsiben aztán ha van elég tapasztalatom akkor nagyban.Emellett TOEFL angol nyelvvizsga, ha bejön a tőzsde akkor irány az USA-ba egyetemre vagy nem egyetemre, még nem tudom plussz emellett tőzsde amiből jó eseteben ekkora már elég nagy vagyont csináltam, ezután lesz kellő tőkém egy vállalkozás beindítására és innentől már csak élni kell az életet:)
Ha ez mégsem jönne össze akkor B terv az hogy egy kétkezi szakmával kimegyek és letelepedek Ausztráliában.
Hát ez a terv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!