Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennél és miért, ez esetben?

Mit tennél és miért, ez esetben?

Figyelt kérdés

Igen! Elméleti a kérdés.

És igen, loptam a filmből.

Regisztrálsz egy ismerkedős oldalra/appra.

Találsz is egy jelöltet.

Egymásra írtok, majd találkozó.

Ott vagytok a randin, mikor csörög a telefonod.

Egy közeli családtagod hív, de mikor felveszed, remeg a hangja, és kéri, hogy menj olyan helyre, ahol egyedül lehetsz, és nagyon figyel a férfire! Majd egy férfi hang kéri a "fésztájmot", és látod a családtagodat megverve és kikötve. A férfi elmondja, hogy ő szervezte a randit, és ha nem ölöd meg a randipartnered azonnal, végig nézheted a családtagod halálát! És le ne tedd a telefont!

(Okoskodóknak: Nincs ott rendőr, nincs 2 telefonod, és van ott amivel ölhetsz, pl. kés.)

Na???

ápr. 6. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Legalább a történetet írnád le érthetöen! KI a férfi, ki a randipartner és ki a családtag, meg egyáltalán ki hogy kerül a történetbe????
ápr. 6. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:

1.-nek.

FÉRFI = A zsaroló, aki kinyírja a családtagodat.

CSALÁDTAG = Bárki, aki neked fontos, anyád, barátnőd, nagyid, gyereked, férjed,...

Kérj meg valakit, aki tud szövegértően olvasni, hogy segítsen!

ápr. 6. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen eset nincs, fölösleges hülyeségeket kitalálni.
ápr. 6. 18:58
 4/8 A kérdező kommentje:
3. Nem kötelező kommentelned sem, tudtad?
ápr. 6. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:

1#-es érthető volt, csak kicsit összecsapott.

Hmm. Visszaülnék és folytatnám. Nincs olyan családtagom, akit kedvelek. Csak volt. Ist.nyugasztalja.

De mi van, ha a férfi benézte és rossz embert fogott el?

Tovább gondolva:

Toll mindig van nálam, szalvéta szintén van. Rendeléskor étlapot fogva takarva írnék a szalvétára, amit összecsukáskor kicsit kilógatnék és úgy adnám pincérnek, hogy a kilógó sarkán egy 🤫 ilyesmi emote lenne. Úgyse fogja helyben a "szemetet" vagy ezesetben üzenetet kivenni vendég előtt, ahogy borravalót se nézegetik, számolgatják, hanem elvonulnak.

Kérésemet leírnám röviden, hogy mi a számom és milyen szám hív, ami folyamatban van. Hívja a rendőrséget az utasításaim, feltételeim alapján, mert éles a helyzet + megfigyelve vagyok.

Semmi árulkodó jelet ne adjon a pincér, hátul szemek elől rejtve intézze.

Aztán valami bemérés, rajtaütés mehetne zsaruktól.

Picit látványosan az ablak fele pedig eltennék egy kést az asztalról zsebre, jelezve a "férfinak", hogy gyilkos hajlamot mutatok fel, de nem ott helyben, hanem pl randi után, amikor elvonulunk pl séta alatt. Addig meg reménykednék, hogy nah, mi van zsernyákok?

ápr. 6. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Btw: melyik film ez? (Nem nagyon vagyok filmezgetős, így hiányos tudásom a témát illetően.)
ápr. 6. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
6. Nem tudom. Új lesz, csak a trailer egy részét láttam, franciául, Párizsban pár napja. Nincs benne nekem ismerős színész, csak megfogott az alapötlet.
ápr. 6. 23:16
 8/8 gabor49 ***** válasza:
ha egy olyan családtagot ejt tuszul akit nagyon szeretek akkor igen
ápr. 7. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!