A pénz boldogit?
"A pénz nem boldogít, de a hiánya boldogtalanná tesz."
"A pénz nem boldogít, de kell a boldogsághoz."
egy szerencsétlen ember önmagában nem biztos, hogy boldog tud lenni, csakmert van pénze... de nekem most bőven tudna segíteni. Tudnék segíteni vele annak, akit a legjobban szeretek, el tudnék költözni itthonról, rengeteg jót tehetnék, és majdnem minden gondom megoldódna. Ok h akk sem lenne minden tökéletes, de a problémáim nagy részét meg lehetne oldani egy kötetlen bankszámlával ;) És akk én már naon boldog lennék :)
Am... egyet értek az előttem szólóval is ;)
Én megértem a bajodat, nekem is volt ilyen időszakom a párommal. Nem azért, mert a pénzért voltunk egymással, hanem mert sok a gond ha nincs, és ez az ember általános hangulatára is rányomja a bélyegét.
Én tudom milyen ha jól keres az ember, megdolgoztam érte (persze nem itthon), és szinte mindig tönkremegyek lelkileg ha haza kell jönnöm ebbe a vegetálásba. Sajnos a pénz hátránya, hogy gyorsan fogy, de volt is belőle sok, bizony sírtam én Los Angeles-ben, New Yorkban, Londonban, mert lapátra tettek. Akkor úgy éreztem, hogy semmit nem ér a pénzem, és bármit megadnék érte, ha azok az emberek ugyanúgy szeretnének. Ez az egy, amit nem lehet rajta venni, de egy csomó mást igen
Pl. nekem az életcélom a utazás, ami szinte tényleg soha nem fogy el, utazni bárhová lehet, és mindig feltölt új élményekkel, így nem égsz ki.
Végső soron akkor is azt mondom: a pénz igenis boldogít!! én spec. azt se bánnám ha valaki amiatt szeretne :)
Én csak annyit mondok igen..
vagyis ha nincs a szomorúvá teszi az embert. Pl nálunnk egy váratlan kiadás miatt, a gyerekek karácsonya lesz igazán szűkös, nekik spóroltunk és most hozzá kell nyúlnunk.
könnyen mondja az akinek "sok" van, h nem boldogít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!