A pénz boldogit?
Ha van pénzem, akkor van szex, mert nyugodtak vagyunk, kiegyensúlyozottak, jó kedvűek, és akkor ehhez is van kedvünk...Ha nincs pénzünk, nincs szex, mert feszültek vagyunk, vitatkozunk, állandóan ezen megy a téma, este az ágyban is hátat fordítunk...De írhatnék jó sok példát, amihez valóban nem kell pénz, de meghatározó,
hogy van-e, vagy nincs...
Ez hülyeség
Még mindig 18:30 vagyok
Tudod miért gondolod te így a dolgokat, kérdező ? Mert sose volt valószínűleg elég pénzed. Sose volt annyi, hogy bármit megvegyél, amit akarsz. De ha nyernél a lottón és hirtelen megtelnél pénzel akkor rájönnél, hogy a pénzen túl annyi minden van, ami hiányozhat az embernek, hogy az hihetetlen
Nem tudtok szexelni, mert nincs pénzetek...hát erre csak annyit tudok mondani, hogy éretlenek vagytok mindketten, még ha felnőttek is vagytok és valószínűleg azok vagytok. De éretlen agyilag az, aki úgy gondolja, hogy mindennek az alapja a jó anyagi háttér. Oké, fontos. De ettől még egyáltalán nem biztos, hogy boldog leszel.
Mindenki akinek üres a zsebe azt hiszi, hogy a gazdagabbaknak nincs semmi gondjuk. Orbitális tévedés ! A különbség csak az, hogy nekünk más gondjaink vannak.
És hogy melyik gondok a rosszabbak arról vitatkozhatnánk, hidd el. Vagy talán nem is lenne rá szükség, az én gondjaim úgyis vinnék a pálmát
Hidd el, az emberi természet az, ami benned is dolgozik. A szomszéd kertje mindig zöldebb, nemigaz ?
Hiába mondom én neked, hogy egyik zsebem tele pénzzel, másik pedig tele gonddal, nem hiszed, igaz ? Nem, valószínűleg nem. De azért fogadj meg tőlem egy tanácsot: idióta az, aki a pénzért veszekszik és emiatt nem tud még együttlenni sem valakivel
utolsó!
Akkor ugyanezt majd mond el a boltban is vásárláskor, és nyomj neki oda egy másik papírt, mondjuk a sárgalapodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!