Máskép élnéd az életed ha tudnád, hogy a halál útán csak rossz vár?
Az még inkább félelmetes, hogy valaki direkt szenvedésben él és nem változtat rajta, mégis az a világnézete, hogy a halál után nincs semmi. Na ez mekkora pazarlás.
Egyébként: A majdnem halál semmit nem változtat meg, a halál mindent megváltoztat.
nem is hittem soha hogy megnyugvásom lesz.
szerintem semmi nincs utána
ugyanígy élnék. nem arra fektetek nagy hangsulyt hogy utána milyen lesz, hanem hogy most milyen.
21:04
Több millió nő hagyja a férjének hogy rendszeresen verje, és pusztán félelemből nem cselekszik, illetve rengetegen vannak sakkban tartva, még több az akiket megfenyegettek vagy egyszerűen feladták. Nem olyan harmonikus a világ mint képzeled. :)
21:16
Egyébként művésznevükön is hívhatjuk őket: idióták
Oké azért vannak különleges esetek, de a nagy átlagot nézve az ilyen emberek nem túl okosak.
igyekeznék minél hamarabb meghalni, hogy a jót minél kevesebbhez tudjam viszonyítani, és akkor nem esik rosszul a rossz.
de am sztem a halál után az örök megnyugvás van, a nagy semmi.
szal nem érzékelsz semmit, mert meghaltál.
magyarul: örökké pihensz, vagy nagyon sokáig, vagy passz.
szal ugy kell felfogni mint egy fájdalommentes pihenést.
pl:(végrehajtok c. film) (metaforikus) sztem.
ez a véleményem. :)
Én eleve úgy gondolom, hogy a halál után vagy a semmi van, vagy a Pokolra jutok. Csak mert nem vagyok hívő (egyik vallásban sem), azok pedig a Pokolra jutnak. Szóval még ennek tudatában is így élek, ahogy, szóval a válaszom nem.
És még ha csak annyit kéne tennem a Pokol elkerülésére, hogy megtérek, azt nem tudnám megtenni, mert az embernek nem lehet megparancsolni, hogy higyjen valamiben.
És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!