Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudja ennyire leromboln...

Hogyan tudja ennyire lerombolni az önbizalmam olyasmi, amit eddig számba sem vettem?

Figyelt kérdés

Hát nincs mit köntörfalazni, az átlagosnál kisebb a testméretem. Persze vannak nálam kisebbek is, de nem is erőst izgatott. Az idén elkerültem egy másik suliba és itt van egy gyerek amelyik állandóan megjegyzéseket tesz a testméretemmel. Szerinte csak viccelődik de sokszor már csúfolódás a vége. Másképp tök jófej gyerek, csak hát ő nagyon sokat gyúr, meg birkózik...szóval látszik, hogy a testépítés a hobbija.

Ezen kívül még állandóan kapok megjegyzéseket innen-onnan.

A lényeg, hogy eddig nem is erőst érdekelt, a lányoknál simán magabiztos tudtam lenni...most sajnos állandóan méregetek mindenkit, meg keresek nálamnál kisebbeket. Röviden, csak annyi, hogy most már gátlásaim vannak. Szeretnék megint olyan lenni mint régebb. Mit tehetnék?

2010. nov. 7. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el te is gyúrni. Ha más nem is veszi észre, neked megadja azt a tudatot, hogy bár a magasságodon nem változathatsz, legalább máson (az izmaidon) próbálsz, tehát próbálsz tenni azért, hogy "szebb és jobb" legyél.

Vagy tanulj küzdősportot. Az szerintem növeli az önbizalmat ("én ezt is meg tudom csinálni" - címen).

2010. nov. 7. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha nem fiú vagy (mert én annak gondoltalak elsőre... :X ), akkor magassarkú (mondjuk ezt is inkább már csak gimiben), kicsit elegánsabb öltözködés. Ne vidd túlzásba, ne nézzenek osztály k***jának, de viselkedj éretten másokkal, akkor egyrészt nem fognak "csúfolni" sem annyira (ha emiatt csúfolnak, hogy túl komoly vagy, akkor magadban már úgyis tudod, hogy ez azért van, mert te érettebb vagy és nem veszed fel ezeket a beszólásokat), másrészt te is könnyebben túlteszed magad egy-egy ilyen megjegyzésen.
2010. nov. 7. 23:40
 3/5 A kérdező kommentje:
fiú vagyok :)
2010. nov. 8. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és én meg túl magasnak érzem magam mert nagyon alacsonyak járnak az osztályunkba.. Én meg folyton a magasabb lányokat keresem. xD
2010. nov. 10. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Na és annak az állandóan gyúró "tökjófej" gyereknek mekkora a farka? Nem-e a kicsinységét kompenzálja a bicepszmérete???
2010. nov. 26. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!