Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne féljek?

Mit tegyek hogy ne féljek?

Figyelt kérdés
Félek 1 filmtől a fűrésztől vagyis nem a filmtől hanem attól a bohóc féle izétől akárhányszor becsukom a szemem egyből kikell nyitnom mert eszebe jut és nagyon nehéz elterelni a gondolatimat alig tudok elaludni ettől mit tegyek h ne féljek ?
2010. nov. 7. 17:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én mióta megnéztem a Horrorra akadva 4-et nem tudok erre az izére nevetés nélkül gondolni :D Tudom ajánlani :D
2010. nov. 7. 19:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Ne szidd a többieket miattam xDxD de olyan jó poén xD na és amúgy én is a Sikolyon meg a Körön azért nem féltem mert már előtte láttam a Horrorra Akadvába :D
2010. nov. 7. 19:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Figyu akkor ha az előző linkem nem tetszik akkor bocsánat linkelek újat ez már tényleg aranyos cuki bolyhos^^ [link]
2010. nov. 7. 19:22
 14/22 anonim válasza:
A félelmeink leküzdéséhez nincs semmilyen csodamódszer. Az egyetlen dolog amit tehetsz az az, hogy szembenézel a félelemmel és legyőzöd azt. Aki képes szembenézni a félelmeivel az sokra viszi az életben, ez a(z egyik) különbség a sikeres és nem sikeres emberek közöt.
2010. nov. 7. 19:44
 15/22 anonim válasza:
19:44-es vagyok. Ami képeket belinkeltek a többiek azokon már kezdheted is a gyakorlást. :-)
2010. nov. 7. 19:46
 16/22 anonim ***** válasza:
Na hát akkor csak hasznosak a linkjeim :P
2010. nov. 7. 19:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem nézem meg az ilyen linkeket mert félek h a ohóc van rajta már youtube-ot se szoktam nézni minen videohoz kapcsolódik egy fűrészes :v vegyem fel a maszkot ránem merek nézni a maszkra nem hogy felvegyem (azért kössz)
2010. nov. 7. 20:04
 18/22 anonim ***** válasza:
nem fűrészes :O csak az első amit beraktam a máodik nem az :O
2010. nov. 7. 20:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Ez tényleg sokkal job :@
2010. nov. 8. 14:00
 20/22 anonim ***** válasza:
Ahogy az első mondta. Nézd meg a "300" cimű filmet, és utána nem fogsz félni semmitöl. :D
2010. nov. 8. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!