Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a középsulitól?
Szerintem ezzel mindenki így van / volt.
Én is így voltam. Majd az első nap előtti este lesz a legrosszabb.
Ne izgulj, légy laza , beszélgess majd, ismerkedj és nem lesz semmi probléma.
én is így voltam...=/ sajnos nem nagyon tudlak mivel vígasztalni=/ nekem sem voltak pár hónapig barátaim az osztályból, mivel elég nehezen tudok beszélgetni idegenekkel...pláne amilyen osztálytársaim vannak...lehet h nem is baj, h nem barátkoztam velük:D na mindegy, aza lényeg h megismertem 1-2 lányt akivel nagyjából jól megértjük egymást és többre nincs is szükség:) sok szerencsét:)
17/L
Ha gátlásos vagy és vissza huzodó,nehéz tanácsot adni,de legalább azt probáld meg,ha valaki beszélgetni akar veled,ne fordulj el,és válaszolj a kérdésre,és rögtön mond meg hogy te gátlásos vagy,igy nem fogják félre érteni a viselkedésedet.Meg látod értékelni fogják az öszinteségedet,és sokan akarnak majd segiteni neked.
A gátlásos és vissza húzodó embereket,mert nem kapcsolodnak be a beszélgetésbe ,félre mennek,sokan félre értik a viselkedésüket.Azt hiszik hogy maguknak valók,fenn hordják az orrukat,vagy le nézik a többieket.Na látod ezt egy mondattal el tudod törölni,de ha nevetnek is,mert vannak vidám gyerekek akiknek minden mulatságos,nem kell meg sértödni,Lehet hogy a gátlásoságod abbol fakad,hogy azt hiszed rajtad nevetnek,és beszélnek?Akkor is csak ezt tudom tanácsolni,és egy kis önbizalom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!