Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire a középsulitól?

Figyelt kérdés
Most megyek középsuliba és félek az új közösségtől, környezettől stb. Félek, hogy nem fogadnak be, nem tudok beilleszkedni, általános iskolában nem voltak barátaim, nagyon félek, hogy itt se lesznek és egyedül maradok. 15/L
2010. aug. 20. 13:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel mindenki így van / volt.

Én is így voltam. Majd az első nap előtti este lesz a legrosszabb.

Ne izgulj, légy laza , beszélgess majd, ismerkedj és nem lesz semmi probléma.

2010. aug. 20. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

én is így voltam...=/ sajnos nem nagyon tudlak mivel vígasztalni=/ nekem sem voltak pár hónapig barátaim az osztályból, mivel elég nehezen tudok beszélgetni idegenekkel...pláne amilyen osztálytársaim vannak...lehet h nem is baj, h nem barátkoztam velük:D na mindegy, aza lényeg h megismertem 1-2 lányt akivel nagyjából jól megértjük egymást és többre nincs is szükség:) sok szerencsét:)

17/L

2010. aug. 20. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi egészen másképpen lesz rossz mint ahogy várod. Nálam valahogy úgy volt, hogy először jónak éltem meg, vagyis nem is tudom mit éreztem, olyan kétes érzés volt az egész és fura. De tudom h mitől féltem mikor először mentem, és az a félelmed nem fog beigazolódni erről biztosíthatlak. Nem fognak hirtelen meglepetések érni. :)
2010. aug. 20. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
17%
ha nem barátkoznak veled fingjál bele a rencerbe
2010. aug. 20. 13:43
 5/5 margoz ***** válasza:

Ha gátlásos vagy és vissza huzodó,nehéz tanácsot adni,de legalább azt probáld meg,ha valaki beszélgetni akar veled,ne fordulj el,és válaszolj a kérdésre,és rögtön mond meg hogy te gátlásos vagy,igy nem fogják félre érteni a viselkedésedet.Meg látod értékelni fogják az öszinteségedet,és sokan akarnak majd segiteni neked.

A gátlásos és vissza húzodó embereket,mert nem kapcsolodnak be a beszélgetésbe ,félre mennek,sokan félre értik a viselkedésüket.Azt hiszik hogy maguknak valók,fenn hordják az orrukat,vagy le nézik a többieket.Na látod ezt egy mondattal el tudod törölni,de ha nevetnek is,mert vannak vidám gyerekek akiknek minden mulatságos,nem kell meg sértödni,Lehet hogy a gátlásoságod abbol fakad,hogy azt hiszed rajtad nevetnek,és beszélnek?Akkor is csak ezt tudom tanácsolni,és egy kis önbizalom!!!

2010. aug. 21. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!