Mit tegyek, hogy ne féljek, ilyen valószínűtlen dolgokról?
Figyelt kérdés
Hát arról van szó, hogy sok dologtól félek: hogy elrabolnak engem, vagy egy családtagomat, hogy gyorsan meghalunk, megbetegszünk stb. Próbálom elterelni a gondolataimat, és akkor néha hirtelen bevillan. És olyankor remeg a gyomrom, meg az egész testem. Ez főleg esténként, elalvás előtt jön elő. De ha imádkozok attól úgy érzem, hogy jobb lesz. Mit tegyek? Mi adjon erőt? Egy 14 éves lány.2011. aug. 1. 22:13
1/3 anonim válasza:
Szia:) Én is voltam már hasonló helyzetben,és sokmindentől féltem.Mindig beképzeltem hogy most valami rossz fog történni velem,és sosem tudtam nyugodtan ülni.Én azt tanácsolom neked,hogy próbáld elterelni a gondolataidat,gondolj elalvás előtt valami szépre,esetleg hallgasd kedvenc zenédet.Sose gondolkozz negativan,mindig próbáld a dolgok pozitiv oldalát nézni.Ne gondolj arra hogy megbetegszetek.Gondolj arra hogy milyen jó hogy egézségesek vagytok és a halált azt felejtsd el.Ajánlom neked A Titok cimű filmet,amelyben hasonló dolgokról beszélnek.Ha gondolod nézd meg,meglátod segit,rajtam is segitett.Rájöttem hogy ki kell használni az életet és nem szabad aggodalmaskodni.Remélem valamennyire tudtam segiteni.:)
2/3 anonim válasza:
Bocsi,előző vagyok a koromat elfelejtettem irni: 15 lány :D
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :) Már azzal is jobb lett, hogy elolvastam a válaszodat. (: Próbálok a szépre gondolni, vagy a kedvenc sorozatomból felidézni egy jelenetet, ami vicces, és az eltereli a figyelmem.
2011. aug. 1. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!