Mit tegyek hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
Félek 1 filmtől a fűrésztől vagyis nem a filmtől hanem attól a bohóc féle izétől akárhányszor becsukom a szemem egyből kikell nyitnom mert eszebe jut és nagyon nehéz elterelni a gondolatimat alig tudok elaludni ettől mit tegyek h ne féljek ?2010. nov. 7. 17:27
1/22 anonim válasza:
Javaslom az un. 300 tréninget. Szerintem amint befejezted el is alszol.
4/22 anonim válasza:
Válj azzá, amitől félsz. Vegyél fel te is bohóc maszkot, meg láncfűrészt, és nézzél tükörbe.
5/22 anonim válasza:
Atya isten...A FŰRÉSZTŐL? :-O Én azt hallgattam évekig, hogy milyen félelmetes film, meg a világ legfélelmetesebbje, aztán megnéztem, és mondom: "EZ az a nagy félelmetes? :-O". Mert az első rész jó, meg a második is, de hogy minden, csak nem félelmetes, az egyszer biztos.
6/22 anonim válasza:
Szerintem sem félelmetes, én mindig csak röhögök az ilyen filmeken, sok vér, meg mészárlás, az egész egy nagy hülyeség. Ezért nem szeretem a horrorfilmeket. Van egy egyszerű alapsztorijuk, meg öldöklés az egész filmben. Én a helyedben azt a láncfűrészes bohócot megpróbálnám elképzelni valamilyen vicces helyzetben, pl.:megbotlik, a lánfűrész felrepül és ráesik és akkor ő hal meg, vagy hasonlók. Nem egy nagy poén, de valami ilyesmit. Amúgy meg ha félsz ilyenektől, akkor ne nézz horrort.(nem bántásképpen)
7/22 anonim válasza:
9/22 anonim válasza:
ez neked ari? sztem nagyon nyomi xD
10/22 anonim válasza:
Milyen szemetek vagytok! Hát az ilyenektől fél a kérdező! Ti meg beraktok egy fos képet? Parasztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!