Most én vagyok a probléma?
Figyelt kérdés
Én 18 éves vagyok, aki nagyon durván karrierista, és konkrétan csak a céljaira/saját magára tud figyelni. Na viszont ott kezdődnek a problémák, hogy nekem van egy barátnőm, akiből már nagyon elegem van, mert nem akarok vele annyi időt tölteni, mint ő velem. Számomra a vele töltött idők úgy érződnek mintha elvesztegetném az időmet… (nem akarok filmet nézni, otthon lenni és semmit se csinálni, viszont mindig valami program még fárasztóbb lenne)Tényleg nagyon szeretem stb, de én jelenleg magamra szeretnék fókuszálni, elérni a céljaimat. Sajnos a barátnőmmel pont emiatt rengeteget veszekedünk, és rájöttem, hogy mennyire érzelemcentrikus, amitől én konkrétan a falra mászok. Nekem elég rossz a kapcsolatom édesanyámmal, és nagyon hasonlít rá, és ezért is kicsit kezd elegem lenni a barátnőmből. De egyébként nem csak belőle, az összes érzelemcentrikus emberből. Én mindig próbáltam reálisan látni(lehet egoból), de ezeket az embereket én konkrétan életképtelennek látom, akik nem tudnak logikai alapon dönteni. Félre ne értsetek, van szociális életem, sok barátom van, akikkel nagyon szeretek időt tölteni, de velük tudok beszélgetni, ezért nem érzem elpazarolt időnek a velük töltött időt. Mit kéne tegyek?tegnap 16:31
1/3 anonim válasza:
Ezt nem karrierizmusnak hanem egoizmusnak nevezik. Ha számodra a vele töltött idő csak elvesztegetett idő, akkor szakítsatok, mert melléd nem való társ. Legfeljebb a rosszlányok. A te dolgod eldönteni, hogy mit választasz, de az nem normális, ha valaki ilyen szinten alárendeli magát egy bizonyos dolognak, célnak. Könnyen kiégéshez vezethet, ha hidakat égetsz fel, főleg ilyen fiatalon. Azt sem tudod még, hogy mi az a saját egzisztencia, szóval húzzál el dolgozni a nagy tudásoddal hiszti helyett, ne a szüleiden élősködj, és akkor majd megtudod, hogy mi a jó.
2/3 anonim válasza:
Lehet belőled tán Nobel díjas is, de totálegyedül leszel az életben!
Még azt sem mondom, hogy gondolkozz el ezen, vélhetően nem fog menni..
3/3 anonim válasza:
bár én lettem volna ilyen pedálgép
igazad van, deee eléggé szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!