23L vagyok és komolyabb dolgokra vágyok, ez probléma?
Úgy érzem már kiéltem a bulizós korszakom tizenévesen ugyanis nagyon sokat buliztam hétvégenként és hétköznap. Már kicsit békésebb dolgokra vágyok. Mondjuk egy egészséges párkapcsolat, privát randik, programok. Családdal időt tölteni, edzés, főzés.
Persze nagyon szeretek barátokkal menni ide oda kicsit iszogatni meg ilyesmi de egyébként ehhez a nagy bulizáshoz már nincs kedvem. Kicsit úgy érzem hogy ez rossz dolog mert mindig mondják hogy de miért nem megyek többet mert fiatal vagyok és élnem kéne még stb...
Inkább tartok egy sorotatozós/filmnézős estét egy barátnőmmel mint hogy minden hétvégén bulizzak. Ez akkora nagy baj? Vajon később meg fogom bánni ?
tancolni
irtad edzest
szoval mas dolog ha fizikailag nem birod mar tanct stb
es megint mas ami vegulis "fizikai" dolog de ha ivaszatot nem birod, azt nem kelet voln se eroltetni amugysem
nem tudom milyen bulihely
egeszseg szempontjabol ejszakazas se tul jo
de vannak napali konyedebb, kisebb tarsasagu tancos lehetosegek
amig fiatal vagy es edzes mellett is a tanc nagyon jo, egeszseges
ha buliba ezert is voltal elsosorban
akkor is foleg ha faradtsag lenne tenyleg ami visszatart, meg kell tudni a kivalto okat
mert konyen elhagyja magat az rmber ha egy adig aktiv fizikai dolgot abbahagy
edzes alat szoval nem mindegy mit ertettel
megint attol is fugg kapcsolathoz hogy alsz mivel azzal is kivalthato a tanc, eroteljes fizikai aktivitas
"mindig mondják hogy de miért nem megyek többet mert fiatal vagyok és élnem kéne még stb..."
Ilyenekben magadra hallgass, ne másoknak akarj megfelelni.
"Ez akkora nagy baj? Vajon később meg fogom bánni ?"
Egyáltalán nem baj. Nem fogod megbánni, ha úgy érzed, hogy buliztál már eleget.
Ki van öregedve.
Menyen a gyárba osz dolgozzon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!