Mihez kezdjek az életemmel? Teljesen tanácstalan vagyok
Amit szeretnél az az ideál vagy álomkép. Valójában nem létezik vagy csak nagyon keveseknek adatik meg. De ha odamennél akkor is vinnéd magaddal a gyengeségeidet. Jobban éreznéd magad és talán könnyebb is lenne de ez mindig a megoldás másoktól való várása. Segítséget várhatsz de megoldást ne! Cserben fognak hagyni. Amúgy Szomáliàban szarabb élni. Egy Detroit-i gettóban is. Oroszország sok helyén is. Gondolom Bulgáriában is. De talán még Kanadában sem olyan jó. Főleg hontalanként.
Ezt pörgesd végig!:
Segíteni fog.
5-ös vagyok. Bocs, túl hamar elküldtem.
Ha tudod, mit szeretnél, akkor megvalósulhat, létezni fog, de csak akkor, ha teszel érte.
Szabad kérdezni, hány éves vagy?
Nem azon indulj el, hogy az ismerőseidnek milyen az élete. Lehet csak kívülről tűnik jónak. Ahogy felnőttem, nekem konkrétan, egy ismerősöm volt, aki gyerekkora óta tudta, hogy mit akar, és el is érte. A legtöbb ember 25-30 éves koráig csak tapogatózik. Van akinek átlagos munka közben alakul ki a jövőképe, hogy mi akar csinálni. Ismertem olyat is, aki tini kora óta követte az álmát, orvosnak tanult, és mindenki azt hitte, hogy tökéletes az élete, de kiderült, hogy csak a szülei nyomására járt orvosi egyetemre, és gyomra is görcsölt, amikor arra gondolt, hogy egészségügy közelébe menjen.
Ne feszülj rá ennyire, nem kell már húsz évesen megtudnod, hogy honnan mész nyugdíjba. Ez valamikor a 70-es, 80-as években még ment, de a mai folyton változó, elveszett világban már közel nem ilyen biztos egy dolog. Még az is lehet, hogy két év múlva már romokban lesz a föld.
Ne aggódj, minden rendben lesz. Ezen mind átestünk már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!