Mihez kezdjek az életemmel? Teljesen tanácstalan vagyok
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam, mert fogalmam sincs, mit kezdjek az életemmel, másokkal ellentétben. Már minden barátomnak, ismerősömnek sínen van az élete, tudják konkrétan, hogy melyik egyetemre mennek majd, minden ilyesmi, én meg ezeket hallva meg sem szólalok inkább, mert fogalmam sincs. Mindig volt egy elképzelésem, egy célom, de sosem éreztem egyiket sem igazán magaménak. Sosem tapasztaltam semmit, amibel kiemelkedően jó lennék. Valójában az is kérdéses, hogy szeretnék-e igazán egyetemre menni. Viszont akkor megint bukta, mert liceumban vagyok, nincs szakmám sem. Nem tudom elképzelni az életem abban az országban, amelyikben élek, de ahol élni szeretnék, az lehet nem is létezik abban a formában, amelyikben én szeretném. Újabban pláne nagyon elégedetlen vagyok a jelenlegi életemmel, és ez nagyon rányomja a bélyegét a hangulatomra. Félek, hogy az az élet, amit igazán nagyon szeretnék, nem létezik, nem fog tudni megvalósulni, és sosem leszek boldog. Volt még valaki ilyen helyzetben? Hogy segítsek magamon?tegnap 21:18
1/4 anonim válasza:
Amit szeretnél az az ideál vagy álomkép. Valójában nem létezik vagy csak nagyon keveseknek adatik meg. De ha odamennél akkor is vinnéd magaddal a gyengeségeidet. Jobban éreznéd magad és talán könnyebb is lenne de ez mindig a megoldás másoktól való várása. Segítséget várhatsz de megoldást ne! Cserben fognak hagyni. Amúgy Szomáliàban szarabb élni. Egy Detroit-i gettóban is. Oroszország sok helyén is. Gondolom Bulgáriában is. De talán még Kanadában sem olyan jó. Főleg hontalanként.
Ezt pörgesd végig!:
Segíteni fog.
2/4 anonim válasza:
Líceum? Te valami mélyen vallásos földműves közösség tagja vagy? Szerintem találd ki mit szeretnél és aszerint lépj. Ez a te dolgod. Mit szeretsz, mit szeretnél csinálni az életeben és hátha jön valami ötlet. Addig is csinálj úgy, mint a honfitársaid: tiplizz nyugatra, ott legalább pénzed lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, belenéztemba videókba, nagyon érdekesek. Tudom, van nagyon sok más ország, ahol sokkal rosszabb az életszínvonal, viszont az nem igazán tud vigasztalni. Második, nem talált, erdélyi vagyok, nálunk pedig líceumnak nevezzük.:)
ma 11:14
4/4 anonim válasza:
A videók sorban vannak. Nekem rengeteget segített. Főiskolás koromban hallgattam ezeket, több mint 20 éve. Megtanítottak gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!